Dinsdagmorgen zijn wij de ochtend gestart met een spinningsessie in HAL3 op NieuwlandParc Alblasserdam. Wij hebben voor aankomend fietsseizoen wielertenues in onze huisstijl laten ontwikkelen in samenwerking met Philip de Koning naar een ontwerp van NoSuch .

FietsKledingMaat Uw wereld in Beweging

‘Bewegen bevordert de duurzame inzetbaarheid van mensen en organisaties. Wij stimuleren onze collega’s om regelmatig te bewegen en hebben ook secundaire arbeidsvoorwaarden om dit te bevorderen. Wij zijn bijvoorbeeld aangesloten bij een landelijke organisatie waarbij onze collega’s 40% korting krijgen op een sportabonnement. Dit wielrentenue is voor onze collega’s met personeelskorting te verkrijgen.’ vertelt Thirsa Kruithof, HR adviseur bij MAAT.

 

 

 

‘Het fietsenplan wat MAAT in haar personeelspakket heeft is een succes. Naar je werk op een fiets die je voor een groot deel vergoed krijgt, dat is toch een mooie aanvulling op je arbeidsvoorwaarden? Wij ontvangen regelmatig medewerkers van MAAT die via dit fietsenplan bij ons een fiets komen uitzoeken. Wij hebben lokale samenwerking hoog in het vaandel staan, net als MAAT en wij zijn dan ook trots op het eindresultaat van deze samenwerking in de vorm van dit wielertenue’. vult Philip de Koning aan (op de groepsfoto in het witte tenue).

Philip de Koning

Nel Streef (vooraan op de groepsfoto) werkt inmiddels al 19 jaar bij MAAT. Gestart als planner en inmiddels  werkzaam als medewerker tarifering.  Ze heeft zelf op topniveau gereden. In het nationale team heeft ze samen met  Keetie Hage het NK en WK gereden. Keetie is uiteindelijk ook wereldkampioen geworden. Vijf jaar geleden is Nel gestopt met het buiten fietsen, maar is nog steeds erg fanatiek op de spinningfiets ‘Wij krijgen van MAAT een uur gratis sporten aangeboden bij Medifit . De meeste collega’s van ons  rijden doordeweeks op de vrachtwagen en komen vaak op zaterdag sporten. Ik spin dan ook in deze les gezellig mee’. Nel zet zich ook regelmatig in voor goede doelen door actief mee te doen met spinning marathons. Daarnaast heeft ze 25 jaar geleden de bestuursfunctie van haar vader overgenomen bij de Ronde van Alblasserdam , het lokale wielerevent wat gesponsord wordt door MAAT vindt dit jaar op woensdag 27 juli  plaats. ‘ Deze lokale wielerronde heeft door mij een damesronde toegevoegd aan het event. Ik was de eerste vrouw die de weg op ging voor dit event en daar ben ik best trots op.’

FietsKledingMaat        Nel Streef wielrennen      FietsKledingMaat

 

 

 

 

 

Eddy Gödde (links achter op de groepsfoto hieronder) is 23 jaar en sport op hoog niveau in de elite groep bij DRC de Mol . Hij rijdt dit jaar voor de 2de keer mee met de Ronde van Alblasserdam. Hij is op zijn 16de gestart bij MAAT en had maar 1 wens en dat was vrachtwagenchauffeur worden. Hij heeft zijn opleiding gehaald en is op zijn 18de de weg op gegaan. Maar om op topniveau te kunnen sporten moet je 4 á 5 keer in de week trainen en in het weekend rijd je wedstrijden om je te kwalificeren. ‘Om mijn droom na te kunnen jagen om in de toekomst continentaal te gaan rijden of zelfs als professional moesten mijn werktijden aangepast worden. Ik heb aan Arjan Maat gevraagd of hier een mogelijkheid voor was binnen MAAT, want ik vind het een prachtig bedrijf om bij te werken. Binnen een maand heeft hij geregeld en kon ik als logistiek medewerker aan de slag. MAAT helpt mij om mijn sportieve droom na te jagen en dat is echt heel cool!’

Wil je ook zo’n wielertenue in de huisstijl van MAAT?! Neem dan een kijkje in onze Webshop