Het wagenpark van MAAT Transport is veelzijdig te noemen. Vrijwel alle ruim 90 voertuigen zijn verschillend van configuratie zodat wij in elke vraag kunnen voldoen. Van normaal transport tot zeer zwaar transport. Al het in te zetten materieel voldoet aan alle wettelijke eisen. Het wagenpark van Maat Transport is relatief jong en voldoet aan de meest recente en/of toekomstige geldende milieueisen. Zo hebben wij geïnvesteerd in Euro 6 motoren. Al onze voertuigen zijn bovendien uitgerust met een Track & Trace (met real time informatie) systeem. Onlangs heeft MAAT Transport zijn wagenpark aangevuld met twee nieuwe wagens.

MAAT VOLVO

Volvo FH12

Dit zijn twee Volvo’s FH12 420 4×2 trekkerchassis. Uitgerust voor ADR stukgoed met een active safety pakket. Tweedelige ladders en steunen achter op de cabine en breedte verlichting. Als gebruikelijk bij MAAT Transport hebben wij de wagen uitgerust met een ATX boordcomputer en het Driver Performance systeem om het brandstofverbruik en het rijgedrag te kunnen beoordelen.

MAAT ENGIE Transport

Chauffeurs

Bart en Ron zijn erg blij met de nieuwe aanwinsten van MAAT Transport. ‘’ Wij rijden altijd in goed materiaal, maar een nieuwe wagen is toch wel het ultieme. Om flexibel te zijn in de werkzaamheden kan het wel eens zo zijn dat een collega ook in ‘jouw wagen’ rijdt, maar in principe is dit je tweede woonkamer. Wanneer je dan in het nieuwste van het nieuwste mag rijden ben je daar toch trots op.”

Bekijk hier de hele serie gemaakt door van der wal fotografie