MAAT Transport

MAAt LankhorstMAAT Lankhorst


Wij hebben een uitstekende reputatie op het gebied van normaal en exceptioneel vervoer. Wij voeren de transporten met ons eigen wagenpark uit, dat bestaat uit uiteenlopende wagens en volgmateriaal met autolaadkranen tot wel 85 ton/meter. Hierdoor is MAAT Transport perfect inzetbaar voor complete bedrijfs- en interne verhuizingen en kunnen we naast het transport ook de plaatsingswerkzaamheden uitvoeren van bijvoorbeeld kluizen, schakelkasten en pompunits. Ons wagenpark rijdt zowel nationaal als internationaal en wordt gepland vanuit drie strategische locaties: Alblasserdam, Rotterdam-Botlek en Antwerpen (Havengebied).

KROON Transport

Wij beschikken over een distributiecentrum dat volledig is afgestemd op het efficiënt lossen, sorteren, plannen, laden en distribueren van grote aantallen zendingen naar verschillende opdrachtgevers.

Groupage is het verzamelen van pallets en pakketten met diverse bestemmingen voor verschillende opdrachtgevers. Deze pallets en pakketten worden in een continue stroom in ons distributiecentrum in Alblasserdam gelost en gesorteerd. Onze planners maken per dag voor de distributie van deze pallets en pakketten een distributieplanning. Wanneer de geplande ritten compleet zijn, laden onze logistiek medewerkers de pallets en pakketten en leveren onze chauffeurs deze af. Door de jaren heen hebben we de processen van het verzamelen, sorteren, combineren en distribueren van zendingen geperfectioneerd. Hierdoor kunnen we efficiënt, flexibel en zeer concurrerend werken. Rechtstreekse verzending, zonder overslag, is ook mogelijk.

Jubileum

De ruime keuze in vervoersmogelijkheden en kwaliteit maakt dat Lankhorst al ruim 40 jaar klant bij ons en daarom een mooi moment om de medewerkers van Lankhorst eens te verrassen in deze Sinterklaasperiode.

img_9240

Op Sinterklaasavond zijn wij zelf verrast met een heerlijke Sinterklaastaart, leuk!

img_9239

Lankhorst

Het bedrijf werd opgericht in 1803 door Nikolaas Jurjen Lankhorst onder de naam Lankhorst Touwfabrieken. Men produceerde touwkabels voor de landbouw en de scheepvaart.

Toen de synthetische vezels in gedrang kwamen, schakelde ook Lankhorst op deze grondstof over, en wel in 1964. Aldus verkreeg men ervaring in het verwerken van kunststoffen en ging daaruit ook andere producten vervaardigen, zoals flessencapsules en landbouwplastic. Aldus werd ook kennis omtrent plasticrecycling opgedaan.

In 1998 fuseerde Lankhorst met het Portugese bedrijf Grupo Euronete tot de Lankhorst Euronete Group. Deze onderneming verkreeg in 2003 het predicaat Koninklijk en heet sindsdien Royal Lankhorst Euronete Group.

De groep kent zes divisies, te weten: scheepvaartkabels, visserijnetten, technische producten, materialen voor zeiljachten, garens en massief plastic.