Het wagenpark van MAAT Transport is veelzijdig te noemen. Vrijwel alle ruim 90 voertuigen  zijn verschillend van configuratie zodat wij in elke vraag kunnen voldoen. Van normaal transport tot zeer zwaar transport. Al het in te zetten materieel voldoet aan alle wettelijke eisen. Het wagenpark van Maat Transport is relatief jong en voldoet aan de meest recente en/of toekomstige geldende milieueisen. Zo hebben wij uiteraard ook geïnvesteerd in Euro 6 motoren. Al onze voertuigen zijn bovendien uitgerust met een Track & Trace (met real time informatie) systeem. Onlangs heeft MAAT Transport zijn wagenpark aangevuld met twee nieuwe wagens. Een daarvan is de Scania R450 B 6X2*4, deze wagen is voorzien van Palfinger auto laadkraan type PK53002 SH met een mastlengte 16m 30.

In augustus werkte Mark 3 jaar bij MAAT. Lees hier het nieuwsbericht over Mark wat wij schreven toen hij bij ons kwam werken. Mark kreeg al snel de gelegenheid om zijn vrachtwagen rijbewijs CE te halen en dit kon hij ook binnen een jaar op zijn rijbewijs bij laten schrijven. Na het behalen van zijn certificaat voor het kranen werd Mark intern opgeleid om te werken met de autolaadkraan door IJsbrand en Jaap (collega’s MAAT) en ging hij met veel plezier aan de slag.

‘Jeroen ( toenmalige manager transport )  belde mij toen ik met een transport onderweg naar Antwerpen was om te vertellen dat ik in de nieuwste vrachtwagen mocht gaan rijden. Ik wist dat er een nieuwe wagen besteld was, want dat nieuws gaat altijd als een lopend vuurtje. Dat Jeroen mij vertelde dat ik in die wagen mocht gaan rijden overviel mij. Ik wist gewoon even niet wat ik zeggen moest. Jeroen hing op en belde mij terug, omdat hij dacht dat de verbinding slecht was. Maar ik had er gewoon geen woorden voor en was stil gevallen aan de andere kant van de lijn. Dit is zo’n enorme erkenning voor hoe ik mijn werk doe, dat ik in het nieuwste van het nieuwste mag rijden. Trots laad de dekking niet helemaal voor wat ik voelde.’ vertelt Mark, die op de dag dat hij de sleutels overhandigd kreeg van Arjan Maat precies een jaar geleden zijn CE rijbewijs heeft gehaald.

Details

Scania R450 B 6X2*4

Chassis rondom lucht geveerd

Gestuurde sleepas

R cabine normaal dak

Luxe premium stoel

Standkachel

Led verlichting rondom incl bochtverlichting

Meest uitgebreide veiligheidssystemen

OBU Duitse tolkast

Belgische tolkast

Atx boordcomputer

Vrachtwagen is voorzien van Palfinger auto laadkraan type PK53002 SH

Mastlengte 16m 30

Kraan heeft programma om zelf in en uit te vouwen