MAAT en de Verkerk Groep werken al jarenlang samen op het gebied van vervoer. Zo wordt het transport van bijvoorbeeld nieuwe gefabriceerde verdeelinrichtingen en panelen naar de verschillende projecten in Nederland door MAAT uitgevoerd. Om zo efficiënt mogelijk te werken is recentelijk overeengekomen om ook het transport van kleinere volume en omvang onder te brengen bij MAAT. Vanwege deze goede samenwerking en verstandhouding met dit innovatieve elektrotechnisch bedrijf is medewerker Mark van Sas meeverhuisd naar MAAT, evenals de bedrijfsbus en enkele werkzaamheden die hij bij de Verkerk Groep uitvoerde. Na 12 jaar bij de Verkerk Groep te hebben gewerkt, is Mark bijzonder blij met deze nieuwe uitdaging. Een mooie vorm van samenwerken!

De Verkerk Groep uit Zwijndrecht adviseert, ontwerpt, realiseert, onderhoudt en beheert duurzame elektrotechnische installaties. In nieuwbouw-, renovatie- of onderhoudsprojecten, installaties realiseren zij snel en vakkundig met oog voor kwaliteit, comfort, veiligheid en duurzaamheid. Met een integrale aanpak gaat de Verkerk Groep voor het beste resultaat in combinatie met efficiënte en duurzame oplossingen. Hun specialismen komen het beste tot uiting in de sectoren utiliteit, industrie, gezondheidszorg en marine & offshore.

MAAT ontzorgt in het complete logistieke proces. Van exceptioneel transport tot op- en overslag van goederen en van onderhoud van een wagenparken tot de verkoop en verhuur van heftrucks. Wij snappen wat een onderneming nodig heeft om het verschil te maken en helpen graag om dat te bereiken. Door een flexibele en betrouwbare partner te zijn die de wereld in beweging brengt.