Finalistenaward promofilm

Tijdens het jaarlijkse TLN jaarcongres heeft MAAT de finalistenaward van de TLN Ondernemersprijs 2016 ontvangen. Voor de filmpresentatie tijdens het congres zijn diverse beelden gemaakt en interviews afgenomen. Tijdens het congres is er een verkorte versie vertoond. De volledige versie, samengesteld door Allur is hier te bekijken.

Motivatie

Het juryrapport oordeelde over MAAT als een krachtig en energiek bedrijf die toekomst gericht zijn door de investeringen die ze maken. Klantgericht door de mogelijkheden die ze aan klanten bieden om in het volledige logistieke concept te ontzorgen, 4PL. Voorlopers op het gebied van veiligheid door de beveiligde Truckparking. Ze hebben een toekomstgerichte professionaliseringsslag gemaakt op het gebied van ICT, HR en Communicatie. Als slot wilde de jury nog meegeven dat de  klantenportefeuille van MAAT meer dan indrukwekkend te noemen is.

Finalisten

TLN organiseert de verkiezing voor de TLN Ondernemersprijs inmiddels voor de elfde keer. Bedrijven die zich aantoonbaar onderscheiden op ondernemerschap in de sector transport en logistiek worden daarmee in de schijnwerpers geplaatst. Voor de prijs van 2016 was het thema ‘1 + 1 = 3’. Dat betekent dat behalve naar het algemeen ondernemerschap ook wordt gekeken naar elkaar versterkende bedrijfsactiviteiten en naar de samenwerking binnen het bedrijf en met andere bedrijven.