Chauffeurs kunnen sinds kort bij Truckparking Nieuwland in Alblasserdam hun CargoCard ook gebruiken als toegangs-en betaalpas.

Hoe? Heel eenvoudig, u laat via e-mail weten dat u uw CargoCard ook wilt gebruiken bij Truckparking Nieuwland. De medewerkers van Secure Logistics zorgen ervoor dat dit in uw contract wordt vermeld. Vanaf dat moment is uw CargoCard geschikt als toegangspas en kunt u uw verblijf afrekenen met uw CargoCard. Het voordeel is dat u geen onduidelijke declaraties meer hoeft te verwerken, facturatie vindt plaats via een verzamelfactuur. Voor deze functionaliteit van de CargoCard worden geen extra kosten in rekening gebracht.

Wij verwijzen u hiervoor naar de website van Secure Logistics.

U kunt uiteraard ook rechtstreeks bij ons een abonnement afsluiten. Ga hiervoor naar onze subpagina https://maat4pl.nl/truckparq/

Truckparking Nieuwland is een beveiligde parkeerplaats direct aan de A15 gelegen die van alle gemakken is voorzien, zoals een restaurant, tankstation en een wasgelegenheid.

De truckparking heeft 70 plaatsen, met een ADR vergunning en bevindt zich op het Nieuwland Parc 520, 2952 DG te Alblasserdam