Wanneer je deze trekker oplegger combinatie voorbij ziet komen krijg je toch gelijk zin om een vakantie te gaan boeken op de Symphony of the seas van de Royal Caribbean International ?!

MAAT heeft voor meerdere opdrachtgevers zoals Eqin en Fokker zeiltrailers in huisstijl. “ In overleg met de opdrachtgever bieden wij deze mogelijkheid aan. Gezien de investering die hiervoor gemaakt wordt is dit wel exclusief voor opdrachtgevers waar wij een langer samenwerkingsverband mee hebben.” voegt Arie Maat, Service Manager bij MAAT Techniek, toe. “ Goed materiaal en representatief materiaal staan bij ons hoog in het vaandel. Recent hebben wij dan ook weer geïnvesteerd in twee nieuwe schuifzeiltrailers. Deze zijn volledig in huisstijl van MAAT geleverd.”

Huif- en laadbakvoertuigen van Schmitz Cargobull zijn duurzaam betrouwbare werkeenheden voor alle general cargo activiteiten. Precies aangepast aan onze transporttaken bieden zij zowel in technisch als ook in kwalitatief opzicht vele jaren lang een aanzienlijke meerwaarde. Bij deze twee schmitz drie-assige schuifzeiltrailers van type SCS27L13.62EB kunnen wij hoger materiaal vanaf de zijkant inladen.