De afdeling Planning voor MAAT Transport is op volle sterkte. Naast de vertrouwde gezichten zijn er ook nieuwe collega’s toegevoegd aan het ervaren team en die stellen wij graag even aan jullie voor!

Teamleider Transport Paul Molenaar is vorige maand gestart in zijn nieuwe rol binnen MAAT. Hij is zelf ook planner geweest bij MAAT en kent daarom de spreekwoordelijke ‘klappen van de zweep’. De afdeling Planning bestaat nu uit acht personen waaronder alle werkzaamheden goed zijn verdeeld; onze klanten kunnen snel en efficiënt worden geholpen.

“MAAT Transport heeft een uitstekende reputatie op het gebied van normaal en exceptioneel transport. Transporten voeren wij uit met ons eigen wagenpark dat bestaat uit een grote diversiteit aan wagens en volgmateriaal met autolaadkranen tot wel 85 ton per meter. MAAT Transport beschikt over 90 trekkende eenheden en 150 getrokken eenheden. Denk hierbij aan expressewagens, trekkers, open en gesloten bakwagens, open en gesloten trailers, semi-diepladers, euro diepladers en schuiftrailers. Het merendeel is uitgerust met een hydraulische kraan en/of laadklep.  Alle voertuigen zijn uitgerust met Tracking & Tracing en boordcomputer. Daarmee is ons wagenpark uitermate geschikt voor regulier transport, maar ook voor zwaar-, speciaal-, en bijzonder transport kunt u bij MAAT terecht. Ons wagenpark rijdt zowel nationaal als internationaal en plannen wij vanuit drie strategische locaties: Alblasserdam, Rotterdam-Botlek en Antwerpen (Havengebied). Al deze transportmogelijkheden vragen een strakke planning. En daar zijn onze mensen volledig klaar voor”, benadrukt Paul Molenaar.