De VOLVO FH4 heeft opvallende golvende lijnen en aerodynamische rondingen. Dit geeft de Volvo FH4 een unieke en doelgerichte uitstraling. Geheel opnieuw ontworpen, maar toch onmiskenbaar een Volvo. Het ontwerp van de truck is fijn om naar te kijken. En nog belangrijker, het levert winst op voor ons wagenpark. De trucks zijn ontworpen om de brandstofkosten te verlagen, de beschikbaarheid van de truck te verbeteren en mede daardoor de productiviteit te verhogen.

 

 

 

 

 

 

 

 

De twee nieuwe Volvo’s, FH4 4×2 en 6×2, zijn als gebruikelijk bij MAAT Transport uitgerust met een ATX boordcomputer en het Driver Performance systeem om het brandstofverbruik en het rijgedrag te kunnen beoordelen.

CHAUFFEURS

Tjeerd en Henry zijn blij met de nieuwe aanvulling op het wagenpark van MAAT Transport. ‘’Wij rijden altijd in goed materiaal, maar een nieuwe wagen is toch wel het ultieme. Wanneer je in het nieuwste van het nieuwste mag rijden dan ben je daar trots op. Op Facebook hebben we heel veel leuke reacties gekregen toen de foto’s erop geplaatst werden.”

 

 

 

 

 

WAGENPARK

Het wagenpark van MAAT Transport is veelzijdig te noemen. Vrijwel alle ruim 90 voertuigen zijn verschillend van configuratie zodat wij in elke vraag kunnen voldoen. Van normaal transport tot zeer zwaar transport. Al het in te zetten materieel voldoet aan alle wettelijke eisen. Het wagenpark van Maat Transport is relatief jong en voldoet aan de meest recente en/of toekomstige geldende milieueisen. Zo hebben wij geïnvesteerd in Euro 6 motoren. Al onze voertuigen zijn bovendien uitgerust met een Track & Trace (met real time informatie) systeem.