Oude liefde roest niet!  Stork – MAAT

MAAT transport uit Alblasserdam is bijzonder verheugd met het onlangs getekende contract om het complete horizontale wegtransport voor Stork Nederland en Stork België te mogen gaan verzorgen

Oude liefde roest niet

Algemeen directeur Arjan Maat zegt: ‘’Stork is een van de eerste opdrachtgevers in de lange historie van het familiebedrijf MAAT. Dan is het natuurlijk prachtig om een langdurige partnership aan te gaan voor al het horizontale wegtransport.

Je zou kunnen zeggen ‘Oude liefde roest niet’. “Stork en de aan Stork gelieerde bedrijven lopen als een rode lijn door de historie van MAAT. Mede hierdoor zijn wij enorm trots dat wij nu met Stork een langdurige overeenkomst hebben gesloten voor het gehele wegtransport in Nederland en België”.

Naast het horizontale transport heeft logistiek dienstverlener MAAT ook een ruime historie met diverse Stork gelieerde bedrijven, waar op dagdagelijkse basis werkzaamheden plaatsvinden. Denk hierbij aan kraanwerkzaamheden, plaatsingen van o.a. units, leveringen van divers equipment of verhuur van diverse heftrucks.

Ook deze partners zullen onze rode vrachtwagens vaker op locatie tegen gaan komen.