MAAT heeft onlangs de NTS-selectie van KDO Alblasserdam voorzien van een fraaie outfit. Wij koppelen hiermee onze slogan ‘uw wereld in beweging’ opnieuw aan een sportvereniging in de regio.

KDO MAAT

 

De ruim 20 meisjes uit deze selectie doen mee aan individuele wedstrijden van de tweede tot en met de vierde divisie turnen. Zij doen mee aan districtswedstrijden waarbij ze zich vervolgens voor landelijke kwartfinales, halve finales en de finale kunnen plaatsen. Daarnaast is er nog een regionale turncompetitie (TuCo) waar ze aan meedoen.

Plezier en zelfvertrouwen
Steven Ulrich van KDO is dankbaar met deze sponsoring: ‘We zijn ongelooflijk blij dat MAAT dit zeer royale gebaar heeft gemaakt. Want het is ons bekend dat de grootte van deze sponsoring een uitzondering is. De jongedames kunnen jaren vooruit met deze mooie outfits. En dat is mooi. Want binnen de divisies willen we graag zo ver mogelijk komen in de verschillende wedstrijden. We proberen ervoor te zorgen dat “de meiden” plezier en zelfvertrouwen hebben en gemotiveerd zijn. Alleen dan kunnen ze goed presteren. We zorgen dus voor een fijne club om te sporten, waar ruimte is om je talenten te laten zien, waar je fouten mag maken om van te leren en waar plezier voorop staat.”

 

KDO-MAAT-6

Sponsormogelijkheden
Dat de jonge talenten gemotiveerd zijn, blijkt uit een indrukwekkende rij aan gouden, zilveren en bronzen medailles die zij het afgelopen seizoen met elkaar in de wacht hebben gesleept. Niet in het minst door de enthousiaste begeleiding van verschillende trainers en assistenten. Binnen KDO, een vereniging die inmiddels al bijna 107 jaar bestaat, zijn meer succesvolle teams actief. De RTT teams (Rayon turn toernooi, een competitiewedstrijd voor teams) worden gesponsord door Albart’s Autobedrijf. Steven Ulrich: ‘Voor de overige teams, zoals de jongens selectie en de springgroep zijn wij nog op zoek naar een sponsor.’

Maatschappelijk betrokken
MAAT vindt het belangrijk om jeugd en sport te ondersteunen waar mogelijk. Zo sponsort de logistiek dienstverlener bijna alle sportverenigingen in Alblasserdam en enkele in de regio en maakt daarmee de slogan ‘uw wereld in beweging’ ook op een andere manier waar.

KDO MAATKDO MAAT KDO-MAAT-22@Fotocredit Koen Smit m.u.v groepsfoto KDO