Zilveren Alblasserdamse Haringparty 2016 ‘the place to be’

Met recht een evenement met een zilveren randje! Als medeorganisator van de Alblasserdamse Haringparty kijken we trots terug op een meer dan geslaagd event.

Samen met de andere organisatoren, Bon Bon Partyservice, Rabobank Drechtsteden en Dataplace konden we opnieuw rekenen op de warme belangstelling van alle relaties en leden van serviceclubs, businessclubs en ondernemingsverenigingen uit de contreien. Een mooi moment om ook onze eigen relaties op een informele wijze te ontmoeten en te verwennen.

Dat deze Haringparty altijd goed aanslaat blijkt wel uit het feit dat binnen tien werkdagen na de eerste uitnodiging alle toegangsbewijzen al waren vergeven. In totaal hebben zo’n 1.000 ondernemers via de blauwe loper de party bezocht alwaar directeur Arjan Maat alle gasten persoonlijk welkom heette.

 

 

 

Gasten genoten van de uitstekende Hollandse Nieuwe. Maar ook van andere culinaire hoogstandjes, waaronder geflambeerde bavettes en speciale ‘MAAT’ hapjes geserveerd vanuit een Manitou. Maar ook sappige hamburgers hadden gretig aftrek. Vanzelfsprekend ontbrak de Vermouth niet, hét drankje van heden ten dage. Burgemeester Jaap Paans twitterde: ‘Jammer dat de agenda het niet toeliet om tot einde #haringparty te blijven. Sfeervol netwerken én heerlijke haring!’

 

 

 

Wat 25 jaar geleden begon met vijftig man, haring en een kratje bier is misschien wel uitgegroeid tot het grootste netwerkevenement van de regio. Arjan Maat:’ Ik vind het gewoon de mooiste Haringparty van Zuid-Holland. En dat zeg ik niet alleen. In het stuk ‘Bubbels’ van het AD las ik dat bekende relaties, die uitnodigingen uit de weide omtrek ontvangen, kiezen voor Haringparty van Alblasserdam!’

AD Bubbels Alblasserdamse Haringparty

Op deze dinsdag werden ‘oude’ contacten weer hernieuwd en nieuwe contacten gelegd. Kortom, een geslaagd evenement waarbij het zakendoen even op de achtergrond stond en het ontspannen samenzijn het belangrijkste was.

 

 

 

@Fotocredits CeesvdWal

Bekijk hier de sfeerimpressie van de Haringparty gemaakt door Visser Media Design

[youtube url=”https://www.youtube.com/embed/9aiQTu4QhTo”]