MAAT, al bijna 90 jaar dé naam als het gaat om logistieke oplossingen, (intern) transport en E-Mobility, heeft groot nieuws! De relatief nieuwe vestiging neemt intrek op een nieuwe locatie in Farmsum, en het doel is helder: een noordelijke kopie van de welbekende locatie in Alblasserdam creëren. Dit is een belangrijke stap in de ambitie om mee te liften op de (industriële) kansen in het noorden van Nederland.

Wat heeft geleid tot de keuze voor de nieuwe locatie van MAAT Noord? ”Een 1000 vierkante meter groot warehouse in, en voeg daar nog eens een buitenruimte van 750 vierkante meter aan toe. Wat het nog mooier maakt, is de kade- en wateraansluiting aan het Eemskanaal”, vertelt Arjan Maat. ”Dit opent geweldige mogelijkheden voor de opslag en overslag van goederen. Het betekent simpelweg dat MAAT nog efficiënter kan werken en tegemoet kan komen aan de toenemende wensen en vragen van klanten in het noorden van Nederland”, vervolgt hij.

MAAT heeft een indrukwekkend scala aan (logistieke) diensten, variërend van service en onderhoud tot verhuur, verkoop en leasing van elektrische bedrijfsvoertuigen. Daarbij horen ook heftrucks, een onmisbare kracht in verschillende logistieke en industriële sectoren. Met de uitgebreide service- en onderhoudsdiensten en tal van opties voor verhuur en verkoop van heftrucks, streeft MAAT Noord naar het vervullen van de stijgende vraag naar duurzame mobiliteitsoplossingen. Zoals het bedrijf ook acteert vanuit Alblasserdam in Zuid-Holland.

Naast de duurzame mobiliteitsoplossingen, is een van de belangrijkste onderdelen het traditionele transport waar het bedrijf 90 jaar geleden mee is gestart. Voor vervoer over de weg blinkt het uit in exceptioneel, internationaal en kraan transport. Door de kennis en ervaring houden we het (exceptioneel) transport efficiënt. Met de nieuwe vestiging, onder leiding van Rutger Kuipers, wordt de dekking over het hele land nog beter vervuld. Wat resulteert in het feit dat klanten in heel Nederland beter en efficiënter bedient kunnen worden.

De verhuizing naar de nieuwe locatie in Farmsum is ontstaan door de kansen die MAAT ziet in de snel ontwikkelende industrieën in Noord-Nederland. Deze nieuwe plek zorgt voor een nóg betere vervulling van de logistieke behoeften van klanten in die regio. Met deze belangrijke stap blijft MAAT op de voorgrond staan als een vooraanstaande speler in de logistieke sector.