Online innovatie. Ook daarin gaat MAAT mee met de tijd. In de wensen die wij als bedrijf hebben maar vooral ook in de wensen die u als klant heeft.

Daarom blijft ook onze website in beweging. Responsive, interactief en met een integratie van social media op iedere pagina. Wij zijn te volgen op LinkedIn, Facebook, Twitter, Instagram en YouTube.

Up-to-date aan deze tijd!

Nieuw is de webshop. Natuurlijk vinden wij persoonlijk contact met u als klant het allerbelangrijkste. Ontvangen we u heel graag in onze showroom waar we u als geen ander kunnen adviseren en helpen. Waar u op uw gemak zelf kunt rondkijken. Maar soms weet u gewoon wat u wilt en wat u nodig heeft. En dan is het heel efficiënt om een product te bestellen op het moment dat u dat uitkomt.

Zo blijft de website van MAAT net als het bedrijf en de mensen die bij ons werken ‘in beweging’. Blijft u dagelijks op de hoogte van nieuwswaardige ontwikkelingen en gebeurtenissen in en rond het bedrijf. Kunt u aanbiedingen en nieuwe artikelen uit de webshop volgen. Leest u van nieuwe vacatures.

Het mooie van dit alles is dat wij de expertise voor online innovatie en communicatie zelf in huis hebben. Daarmee kunnen wij snel inspelen op uw en onze veranderende wensen op het digitale vlak. Daarin zoeken wij wel weer de samenwerking. Partners die de juiste toevoeging bieden. Zoals Inline Media voor de technische opzet van de site, fotografie Cees van der Wal, Portretfotografie Peter Lodder en Comm°pass voor de teksten. Met elkaar hoopt MAAT u een mooie en doeltreffende website te bieden, waarin zowel uw als onze wensen zijn verenigd. Dat vinden wij belangrijk.