DistriPark is een nieuw uniek, groot, duurzaam, logistiek bedrijventerrein langs de A16 bij Dordrecht en beslaat 67 hectare logistiek terrein. “Op DistriPark Dordrecht bieden we ruimte aan logistieke bedrijven met een duurzaam karakter, die voor zo’n 2.000 nieuwe banen gaan zorgen”, zegt wethouder Maarten Burggraaf tijdens de onthulling van de nieuwe naam. In 2021 is DistriPark Dordrecht, met kavels van 1,5 tot 7 hectare, volop operationeel.

Het bedrijventerrein krijgt een eigen op- en afrit op de A16. De ligging direct op het knooppunt van de Dordtse Zeehaven, de havens van Antwerpen, Rotterdam en Terminal Alblasserdam, garandeert dus een goede bereikbaarheid en snelle ontsluiting over weg en water.

DistriPark Dordrecht wordt all-electric en is aardgasvrij. Daarmee is 100% energieneutraal ondernemen realistisch. Daarnaast komt er op het terrein een waterstof-facility point, staan er vier windturbines en een zonnepark.

MAAT zet zich al jaren actief in voor promotie van de Drechtsteden, met name met betrekking tot de industriële en maritieme industrie. Wij voeren om die reden voor een korte periode enkele ritten uit voor onze opdrachtgevers in de “Distriparkwagen”  ter promotie van dit logistieke bedrijventerrein.

Ga voor meer informatie naar de website van Distripark Dordrecht www.distriparkdordrecht.nl