Op de derde dag van het Alblasserdamse Havenfestival vond op de parkeerplaats bij Landvast de strijd plaats rondom het Sterkste Team van Alblasserdam. Twee vrouwenteams en zes mannenteams namen het tegen elkaar op in deze krachtmeting. MAAT verzorgede als één van de hoofdsponsors van het Havenfestival het nodige materiaal. Waaronder het trekken van een vrachtwagen van MAAT Transport en MAAT Heftrucks verzorgde de machines voor het spijkerbroekhangen. Helaas kon team MAAT niet meedingen om de felbegeerde wisselbokaal, maar wist het wel van de laatste plaats weg te blijven. Zowel bij de mannen als bij de vrouwen kwamen de deelnemers van Fit Everywhere als winnaars uit de strijd.

Eindstand

Bij de vrouwenteams behaalde Global Fitness de tweede plaats. Bij de mannenteams eindigde het team van De Beemd op de tweede plek, terwijl Global Fitness als derde eindigde. Het team van Dicke Mick pakte de vierde plaats, gevolgd door MAAT op de vijfde plek en het team van de brandweer op de zesde plaats.

Havenfestival

Deze avond was onderdeel van het 31e Havenfestival dat tot en met 16 september plaatsvindt in Alblasserdam. Zo is er op de vrijdag nog de taptoe en het Lammetjeswiel Festival. Op zaterdag worden de festiviteiten afgesloten met de traditionele braderie en de laatste avond van het Lammetjeswiel Festival.

Altijd al eens van dichtbij een verreiker of een vrachtwagen willen bekijken? Van 09:00 uur tot en met 17:00 uur kunt u MAAT bezoeken op de braderie. Op de parkeerplaats van Landvast staat MAAT met verschillend materieel. Voor de kinderen is er een leuke activiteit waarmee zij een ijsje kunnen scoren.