Mobiliteitsplatform Stroomlijn, bekend in de regio als de organisatie achter de Drecht- en Wijkhopper, en MAAT breiden hun samenwerking uit. Al geruime tijd biedt MAAT stallingsmogelijkheden aan de Wijkhoppers, waarmee Stroomlijn de klanten in Alblasserdam vervoert. Nu is daaraan toegevoegd dat MAAT E-Mobility ook reparaties aan deze inmiddels bekende elektrische auto’s uitvoert en het onderhoud ervan verzorgt.

Lisette de Lijster de Raadt van Stroomlijn is enthousiast over de nieuwe samenwerking: “We zijn erg blij dat MAAT E-Mobility onze voertuigen wil onderhouden. Belangrijk bovendien, want het is in het belang van alle Drechthopperpashouders in de Drechtsteden, die op de Wijkhopper moeten kunnen rekenen. Daarnaast is het interessant om te onderzoeken op welke manier MAAT ons kan ondersteunen bij diverse actuele mobiliteitsvraagstukken. De samenwerking kent verschillende invalshoeken. Zo kijken we ook naar het verduurzamen van de voertuigen, maar ook naar slimme en betaalbare mobiliteit voor de inwoners. En dan met nadruk voor de mensen die niet zelfstandig kunnen reizen om welke reden dan ook”.

Stroomlijn

Ook Arjan Maat, directeur van MAAT is blij met de uitbreiding van de werkzaamheden voor Stroomlijn: “Superleuk dat wij als Alblasserdamse onderneming op deze manier een bijdrage kunnen leveren aan het goede verloop van het doelgroepenvervoer in deze gemeente. Maar er gebeurt meer in onze regio.  Bijvoorbeeld wanneer het gaat om het toepassen van efficiënte en duurzame mobiliteitsoplossingen. Bij de doorontwikkeling daarvan is MAAT graag bereid om mee te denken en onze kennis te delen met Stroomlijn en andere betrokken organisaties”.

Vraag nu een offerte aan