Afstuderen, meewerken of een snuffelstage? Ben jij een gemotiveerde leerling en zie jij jezelf bij een dynamisch transport- en logistiek dienstverlener werken? Dan is deze vacature voor jou!

Wat ga je doen?

Bij MAAT zijn wij altijd opzoek naar enthousiaste stagiaires op verschillende afdelingen. MAAT breed hebben wij bijvoorbeeld administratieve afdelingen (zoals financiële administratie), technische afdelingen (zoals onze werkplaatsen),  maar bijvoorbeeld ook een afdeling ICT of de transportplanning! MAAT is een echt familiebedrijf waar je alle mogelijkheden hebt om binnen verschillende divisies mee te kijken! Als stagiaire werk je mee in het team van ervaren collega’s, maar je krijgt ook de vrijheid om zelfstandig aan de slag te gaan. In de logistiek is geen dag hetzelfde en elke dag krijg je verschillende uitdagingen om  mee aan de slag te gaan.

Wie ben jij?

  • Je bent een enthousiaste stagiaire met passie voor logistiek en transport;
  • Je ben communicatief sterk;
  • Je kan zowel zelfstandig als in groepsverband werken;
  • Je hebt een flexibele instelling

Ons aanbod:

Naast een stagevergoeding, krijg je bij MAAT de kans om zelfstandig te werken in prettige en flexibele werkomgeving binnen een echt familiebedrijf.  In de dynamische wereld van transport en logistiek bieden wij een baan aan met veel zelfstandigheid en afwisseling, waar je veel kan leren!

Spreekt deze vacature je aan? Druk dan op onderstaande knop! 

Heb je nog aanvullende vragen op de vacature? Neem dan contact met ons op via telefoonnummer 078 69 12 800

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.