Heb jij allround ervaring in de logistiek en ben jij opzoek naar een nieuwe uitdaging? Dan is deze vacature voor jou! Ter uitbreiding van ons logistieke team zijn wij bij MAAT opzoek naar gedreven werknemers die zich volledig inzetten om de klant (locatie Alblasserdam en Zwijndrecht) op logistiek gebied volledig te ontzorgen.

Wat ga je doen?

Als kraanmachinist is geen dag hetzelfde en heb je verschillende taken. Zo wordt je ingezet voor het verplaatsen van goederen met behulp van de bovenloopkraan, de verreiker, de heftruck en/of handpallettruck.  Jij en het team regelen dat de goederen worden getransporteerd, gecontroleerd en dat de goederenbeweging administratief wordt bijgehouden. Samen met het team ben je verantwoordelijk voor de logistieke werkzaamheden bij de klant. Je werkt nauw samen met je klant en communiceert met collega’s en onderaannemers.

Wie ben jij?

  • Je bent gemotiveerd, enthousiast en flexibel;
  • Je hebt de kennis om zelfstandig, maar ook in een team te werken;
  • Je hebt goede mondelinge uitdrukkingsvaardigheid in Nederlands en Engels;
  • Je hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel en weet van aanpakken;
  • Je hebt enige jaren werkervaring in een vergelijkbare functie;
  • Je bent in het bezit van een afgeronde opleiding op MBO niveau binnen de logistiek;
  • Je bent in het bezit van een VCA, Verreiker, bovenloopkraan en een heftruckcertificaat (of je bent bereid deze te behalen)

Ons aanbod

Naast een marktconform salaris, krijg je bij MAAT de kans om zelfstandig te werken in prettige en flexibele werkomgeving binnen een echt familiebedrijf.  In de dynamische wereld van transport en logistiek bieden wij een baan aan met veel zelfstandigheid en afwisseling.

Verder bieden wij verschillende secundaire arbeidsvoorwaarden aan zoals het bedrijfsfietsenplan, bedrijfsfitness, bedrijfskleding, en bedrijfsfruit. Verder hanteren wij het CAO beroepsgoederenvervoer.

Spreekt deze vacature je aan? Druk dan op onderstaande knop! 

Heb je nog aanvullende vragen op de vacature? Neem dan contact met ons op via telefoonnummer 078 69 12 800

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.