We zijn super enthousiast om onze nieuwste aanwinst te delen: de indrukwekkende Volvo Trucks FH 510pk (10×4) met autolaadkraan! Dit beest is speciaal ontworpen voor het échte zware werk, het laadvermogen stelt ons in staat om elke uitdaging aan te gaan.

De Hiab X-HiPro 558 EP-6 kraan heeft een bereik van 16,5 meter. Zelfs op volle lengte heeft hij nog een tilvermogen van 2.550kg. Samengevoegd met een Hammar 12,5 tons zijlader, tilt MAAT nu met gemak zeer zware (batterij) containers of aggregaten met een gewicht van 22.000 kg.

Die worden trouwens vervoert op een vakkundig afgebouwde open laadbak. Complimenten voor Elcar Meerkerk voor dit knappe staaltje vakwerk. Deze wagen wordt gecomplementeerd met een GS Meppel schamel aanhangwagen. Hiermee staat er een veelzijdige en complete auto!

We zijn onwijs trots op deze nieuwe aanwinst. Samen blijven we de grenzen verleggen binnen de logistieke dienstverlening! Dank gaat uit naar Volvo Group Truck Center (NL) Alblasserdam, HIAB Meppel, GS Meppel en Elcar Meerkerk in nauwe samenwerking met Maat Techniek.