Nieuw materieel voor MAAT Transport

Afgelopen week is er weer divers nieuw materieel toegevoegd aan het ruime wagenpark van MAAT Transport

     

Zo is er een nieuwe Volvo FH 460 I-save 6×2 in gebruik genomen. De Volvo is tevens voorzien van ”Custom made” kasten achterop de cabine en voorzien van de laatste technische ontwikkelingen.
Met deze mooie nieuwe Volvo trekker kunnen wij nog beter in spelen op de klant behoefte op zowel nationaal als internationaal niveau.

Naast de nieuwe Volvo truck zijn er ook maar liefst 2 nieuwe Schmitz Cargobull gesloten opleggers toegevoegd aan het wagenpark.

Deze trailers zijn voorzien van:
– Laadklep
– Verbreedbaar achterportaal
– Hefdak

Met deze toevoegingen blijft MAAT investeren in vernieuwing van het wagenpark om zo up to date te blijven en de footprint te minimaliseren.

MAAT is een allround multidisciplinair logistiek dienstverlener uit Zuid-Holland. In 1934 opgericht en uitgegroeid tot een familiebedrijf van formaat dat uw wereld in beweging houdt. Met nationaal en internationaal transport, exceptioneel transport. Met alle denkbare dienstverlening rondom interne transportmiddelen en bedrijfsauto’s. Met warehousing én een concept voor truckparking. Volledig denkend vanuit fourth party logistics (4PL) en duurzaamheid. MAAT heeft 195 medewerkers in dienst en is ISO 9001-, ISO 14001, VCA-, BOVAG- en BMWT-gecertificeerd, label 4.