Allround logistiek dienstverlener MAAT uit Alblasserdam heeft vertrouwen in de toekomst!

Alle logistieke disciplines onder één dak voor een totaaloplossing op Maat: (inter)nationaal wegtransport, onderhoud, heftruckverhuur, warehousing, voorraadbeheer, orderpicking, logistiek 3pl/4pl en truckparkings is onze “Core Business”.

In de laatste weken van 2020 zijn diverse orders geplaatst voor verschillende entiteiten o.a. transport en heftrucks.  Het gaat om diverse (interne) transportmiddelen, meerdere trekkers en trailers welke worden ingezet voor nationaal- en internationaal transport.

Bijgaand een overzicht van reeds geplaatste bestellingen welke in de loop van 2021 afgeleverd worden.

(Interne) transportmiddelen

3 x Elektrische stapelaar

3 x Verreiker & (ruw) terrein truck

2 x Hoogwerker

 

Transportmiddelen

5 x Trekker (6×2)

2 x Trekker (6×2 bestemd voor kraan)

2 x 30 TM kraan

2 x Vlakke oplegger

Duurzaamheid & innovatie

Kostenoptimalisatie en verduurzaming staan hoog in het vaandel, waarbij wij onze CO²-Footprint nog verder willen terugdringen, kiezen wij juist daarom voor passend en duurzaam nieuw transportmateriaal alsmede nieuwe interne transportmiddelen.

Met de komst van het nieuwe materiaal, heeft MAAT wederom een stap gezet in het verder verduurzamen van haar logistieke processen.
Naast de investeringen in LED-verlichting, elektrische bestelbussen, meerdere laadpalen op diverse locaties is het Alblasserdamse familiebedrijf voornemens  om zonnepanelen op de gebouwen te plaatsen. MAAT telt ruim 170 medewerkers en is naast ISO 9001/14001- ook VCA*-gecertificeerd.

Directeur Arjan Maat is verheugd en trots om in deze complexe en ingewikkelde tijd deze investeringen te kunnen doen.

‘’Met het oog op de toekomst en de groeiende vraag vanuit de markt verwachten wij een nog grotere efficiëntie te behalen en onze klanten nog beter te kunnen bedienen door deze gerichte aankopen te doen.
Daarnaast staan de ontwikkelingen niet stil en staan duurzaamheid en (innovatieve) automatisering in 2021 bij ons hoog op de prioriteitenlijst’

Voor het nieuwe jaar geldt onveranderd ons motto ‘Wij brengen al 86 jaar uw wereld in beweging’