Caravan wasstraat Rotterdam

Als u op zoek bent naar een wasstraat vrachtwagen, kom dan naar de Truckwash van MAAT! Onze medewerkers maken uw vrachtwagen snel en efficiënt schoon. Na het wassen van uw vrachtwagen kunt u weer schoon, representatief en veilig de weg op. Betaling is naast de pin betaling ook mogelijk met een Shellpas, Travis en een Travelcard. De Truckwash is geopend van maandag tot en met zaterdag.

Neem contact op

Uw wereld in beweging

Welkom bij Maat, maak uw keuze:

Transport

Techniek

Heftrucks

Logistiek

E-Mobility

Alles over MAAT

Wasstraat vrachtwagen

Truckwash Vrachtwagen | Trailers | Caravans

Wij zorgen ervoor dat uw vrachtwagen, trailer of caravan een perfecte wasbeurt krijgt. Hiervoor gebruiken wij onze professionele reinigingsmiddelen. Onze medewerkers staan voor u klaar en zorgen dat geen plekje wordt overgeslagen. Daarnaast kunt u  voor verschillende extra opties kiezen. Denk bijvoorbeeld aan het ontvetten van uw vrachtwagen of het glans spoelen van uw caravan. Bij iedere wasbeurt spaart u meteen voor leuke cadeaus of een gratis wasbeurt. De Truckwash van MAAT is te vinden tussen de Drechtsteden.

Meer informatie

Met het oog op de toekomst

Werken aan een duurzame industrie

Bewust omgaan met het milieu gaat voor MAAT verder dan voldoen aan wet- en regelgeving.

Het gaat er ook om dat we blijven investeren in een wagenpark dat schoner wordt, dat we sturen op zuinig en veilig rijgedrag van onze chauffeurs via het Shell Fuelsave Partnerschap en dat we aandacht hebben voor energiebewuste besparingen die soms net wat meer vindingrijkheid vragen.

Veiligheid is een proces van continu verbeteren. Veiligheid is voor ons bedrijf van levensbelang.

We nemen daarom verregaande maatregelen om de veiligheid van onze mensen, van onze klanten en van medeweggebruikers te waarborgen.

MAAT Truckparq

Naast Truckwash kunt u bij MAAT voor veel meer terecht. Denk hierbij aan normaal en bijzonder transport, verhuur, opslag en voor het onderhoud van uw vrachtwagen. Daarnaast beschikken wij op het bedrijventerrein in Nieuwland Parc over een bewaakte truckparking. Dit bedrijventerrein bevindt zich vlakbij onze Truckwash. Naast de parking bevindt zich een Shell Truck Diesel locatie, en grenzend aan de parking bevindt zich restaurant Route-22. Hier zijn was- en douchefaciliteiten aanwezig. Voor abonnementhouders is er ook 380 Volt aanwezig voor bijvoorbeeld koelaggregaten. U kunt als passant voor de Truckparq een toegangskaart kopen in het restaurant.

Contact opnemen

De Wasstraat van MAAT ligt centraal gelegen tussen de Drechtsteden. Vanaf de A15 is deze gemakkelijk bereikbaar. Bij MAAT staan we graag voor u klaar. Mocht u een vraag hebben dan kunt u ons telefonisch bereiken op: 078-75 03 142. Tot snel bij MAAT Truckwash!

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
0
Aantal gereden kilometers
0
Aantal transportwagens
0
Heftrucks op voorraad
0
Aantal medewerkers