Wasstraat voor vrachtwagens

Als u op zoek bent naar een wasstraat voor vrachtwagens dan bent u bij MAAT Logistiek en Transport aan het juiste adres. De Truckwash van MAAT is centraal gelegen in de Drechtsteden. In onze geautomatiseerde Truckwash staan onze medewerkers dagelijks voor u klaar om uw vrachtwagen zo efficiënt en snel mogelijk blinkend schoon te wassen. Daarnaast kunt u ook voor het HACCP reinigen van de binnenkant bij ons terecht.

Neem contact op

Uw wereld in beweging

Welkom bij Maat, maak uw keuze:

Transport

Techniek

Heftrucks

Logistiek

E-Mobility

Alles over MAAT

Wasstraat voor vrachtwagens

MAAt Logistiek en Transport

Bij iedere wasbeurt spaart u meteen voor leuke cadeaus of een gratis wasbeurt. U kunt bij ons terecht van maandag tot en met zaterdag. Naast het wassen van de vrachtwagen kunt in de de Truckwash van MAAT ook uw voertuig laten ontvetten. Dus ook voor extreem vervuilde auto’s kunt u terecht bij MAAT!

Meer informatie

Met het oog op de toekomst

Werken aan een duurzame industrie

Bewust omgaan met het milieu gaat voor MAAT verder dan voldoen aan wet- en regelgeving.

Het gaat er ook om dat we blijven investeren in een wagenpark dat schoner wordt, dat we sturen op zuinig en veilig rijgedrag van onze chauffeurs via het Shell Fuelsave Partnerschap en dat we aandacht hebben voor energiebewuste besparingen die soms net wat meer vindingrijkheid vragen.

Veiligheid is een proces van continu verbeteren. Veiligheid is voor ons bedrijf van levensbelang.

We nemen daarom verregaande maatregelen om de veiligheid van onze mensen, van onze klanten en van medeweggebruikers te waarborgen.

HACCP Reinigen

HACCP staat voor Hazard Analysis Critical Control Points. Dit is een analyse van kritische punten waarop extra gelet moet worden. De belangrijkste is de H van Hygiëne. Zo wordt de gehele binnenkant gereinigd en gedesinfecteerd. Naast Truckwash kunt u bij ons ook terecht voor het onderhoud van uw vrachtwagen.

MAAT Techniek voert volledig onderhoud en keuringen uit van uiteenlopende voertuigen. Ongeacht merk, type of grootte. Onze moderne werkplaats is te vinden in Alblasserdam. Door middel van gebruik te maken van diagnostisch apparatuur kunnen wij in no-time analyseren wat er precies mis is. Ook beschikken wij over een storingsdienst die 7 dagen per week, 24 uur per dag bereikbaar is. Zowel de Truckwash als de werkplaats zijn Bovag gecertificeerd.

Contact opnemen

Meer weten over de mogelijkheden bij MAAT Techniek, Logistiek & Transport? Neem dan vrijblijvend contact met ons op! U kunt ons telefonisch bereiken op: 078-6912800  of een mail sturen naar: info@maat4pl.nl.

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
0
Aantal gereden kilometers
0
Aantal transportwagens
0
Heftrucks op voorraad
0
Aantal medewerkers