Vrachtwagen carwash

MAAT Truckwash is dé plek waar u moet zijn voor een vrachtwagen carwash! Wij verzorgen de schoonmaak van alle soorten vrachtwagens. Na een bezoek aan onze wasstraat kunt u weer schoon en veilig de weg op. Wij zijn gevestigd tussen de Drechtsteden en zijn vanaf de A15 goed en snel bereikbaar. U kunt van maandag tot en met zaterdag bij ons terecht.

Neem contact op

Uw wereld in beweging

Welkom bij Maat, maak uw keuze:

Transport

Techniek

Heftrucks

Logistiek

E-Mobility

Alles over MAAT

Vrachtwagen carwash

Wasstraat MAAT Logistiek en Transport

In de truckwash kunt u een klantvriendelijke service verwachten. Bij ons is iedere vrachtwagen in goede handen. Wij verzorgen uw truck met de grootste zorg! Daarom spuiten wij uw truck eerst af met een hogedrukreiniger, om zo krassen van zand en modder te voorkomen. Vervolgens wordt uw voertuig in de schuimshampoo gezet. Handmatig worden alle plaatsen geborsteld die door de machine niet worden bereikt. Denk hierbij aan de velgen of het kopschot achter de trekker. Overigens kunt u bij ons ook terecht voor HACCP reiniging.

Meer informatie

Met het oog op de toekomst

Werken aan een duurzame industrie

Bewust omgaan met het milieu gaat voor MAAT verder dan voldoen aan wet- en regelgeving.

Het gaat er ook om dat we blijven investeren in een wagenpark dat schoner wordt, dat we sturen op zuinig en veilig rijgedrag van onze chauffeurs via het Shell Fuelsave Partnerschap en dat we aandacht hebben voor energiebewuste besparingen die soms net wat meer vindingrijkheid vragen.

Veiligheid is een proces van continu verbeteren. Veiligheid is voor ons bedrijf van levensbelang.

We nemen daarom verregaande maatregelen om de veiligheid van onze mensen, van onze klanten en van medeweggebruikers te waarborgen.

De truckwash

De Truckwash van MAAT is uitgerust met moderne en efficiënte wasinstallaties. De producten die wij gebruiken, voor het reinigen van uw voertuig, voldoen aan alle nodige milieu eisen. U wordt bij ons gastvrij ontvangen en met een glimlach uitgezwaaid! U heeft verschillende betalingsmogelijkheden. Zo kunt u betalen met PIN, de tankpas van Travelcard, Maestro-/Mastercard en Visacard. Wij zorgen ervoor dat uw wagen snel en efficiënt gewassen wordt. Tevens kunt u ook terecht voor het wassen van uw bestelwagen of bakwagen en kunt u uw camper en caravan weer blinkend schoon laten wassen! Kortom, voor het wassen van alle wagens en voertuigen kunt u terecht bij de Truckwash van MAAT!

Contact

Bekijk de openingstijden van de Truckwash op de website. Ook vindt u hier het overzicht met reguliere prijzen. Heeft u vragen? Neem dan contact met ons op of stuur uw vraag naar info@maat4pl.nl. Rijdt eens binnen bij de Truckwash van MAAT!

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
0
Aantal gereden kilometers
0
Aantal transportwagens
0
Heftrucks op voorraad
0
Aantal medewerkers