Vrachtauto wasstraat

Bent u op zoek naar een vrachtauto wasstraat? Rijdt dan eens binnen bij de Truckwash van MAAT in Alblasserdam! Of u nu het chassis, de buitenzijde of de binnenkant van de oplegger wilt laten reinigen: in onze wasstraat, tussen de Drechtsteden, is (bijna) alles mogelijk. Wij zorgen ervoor dat uw voertuig snel, efficiënt en blinkend schoon de wasstraat weer verlaat.

Neem contact op

Uw wereld in beweging

Welkom bij Maat, maak uw keuze:

Transport

Techniek

Heftrucks

Logistiek

E-Mobility

Alles over MAAT

Vrachtauto wasstraat

Wasstraat voor alle soorten voertuigen

Naast dat de Truckwash van MAAT geschikt is voor vrachtauto’s kunt u ook met uw camper of caravan binnen rijden. Vet, zand en ander grof vuil wordt met de hogedrukspuit verwijderd om krassen op uw voertuig te voorkomen. Vervolgens wordt uw voertuig in de schuimshampoo gezet. Handmatig worden alle plaatsen geborsteld die door de machine niet worden bereikt. Zoals bijvoorbeeld de velgen, onder de zonneklep en het kopschot achter de trekker.

Na een grondige reiniging en wasbeurt is uw voertuig weer schoon, de lak beschermd en kunt u weer veilig de weg op. Ook voor het reinigen van de laadruimte bent u bij ons aan het juiste adres. We kunnen de binnenkant schoonmaken en desinfecteren volgens de HACCP normen. U krijgt na de behandeling een certificaat. Bekijk ons aanbod en prijzen op de website.

Meer informatie

Met het oog op de toekomst

Werken aan een duurzame industrie

Bewust omgaan met het milieu gaat voor MAAT verder dan voldoen aan wet- en regelgeving.

Het gaat er ook om dat we blijven investeren in een wagenpark dat schoner wordt, dat we sturen op zuinig en veilig rijgedrag van onze chauffeurs via het Shell Fuelsave Partnerschap en dat we aandacht hebben voor energiebewuste besparingen die soms net wat meer vindingrijkheid vragen.

Veiligheid is een proces van continu verbeteren. Veiligheid is voor ons bedrijf van levensbelang.

We nemen daarom verregaande maatregelen om de veiligheid van onze mensen, van onze klanten en van medeweggebruikers te waarborgen.

MAAT Transport & Logistiek

Naast Truckwash is MAAT uw allround logistiek dienstverlener uit Zuid-Holland. Met 6 vestigingen in deze provincie en één in Antwerpen zijn al onze activiteiten gericht op continuïteit. Wij bieden u alle denkbare dienstverlening rondom interne transportmiddelen en bedrijfsauto’s. Of het nu gaat om een bedrijfsverhuizing, het huren van opslag containers of bijzonder vervoer, MAAT is uw partner! Want naast het wassen van uw vrachtauto kunt u bij ons ook terecht voor bijvoorbeeld onderhoud en reparatie.

Rijdt eens binnen!

Zoals hierboven aangegeven is de Truckwash van MAAT gelegen tussen de Drechtsteden. Vanaf de A15 is deze snel bereikbaar. In de wasstraat kunt u betalen met PIN, de tankpas van Travelcard, Maestro-/Mastercard en Visacard. Ook kan er gebruik gemaakt worden van de Shell pas. Wilt u zeker weten of u over de juiste batalingspas beschikt? Of heeft u overige vragen?

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
0
Aantal gereden kilometers
0
Aantal transportwagens
0
Heftrucks op voorraad
0
Aantal medewerkers