Verreikers huren

Verreikers huren doet u bij MAAT! Voor al uw verreiker wensen bent u bij MAAT aan het juiste adres. Dankzij ons ruime en altijd voorradige aanbod zit er altijd een verreiker tussen. Naast verreikers kunt ook bij ons terecht voor een palletheftruck, (ruw)terreintruck en een vorkheftruck. Maar er is meer! Wanneer op zoek bent naar hoogwerkers of magazijntrucks kunnen wij u ook helpen! Voordat de truck wordt geleverd, worden ze afgestemd op uw wensen en behoeften. Zo regelen wij ook de aanbouw- of randapparatuur, mocht dit nodig zijn. Zo zorgen wij ervoor dat de vraag naar uw perfecte truck compleet is beantwoord.

Neem contact op

Uw wereld in beweging

Welkom bij Maat, maak uw keuze:

Transport

Techniek

Heftrucks

Logistiek

E-Mobility

Alles over MAAT

Verreikers huren

Verreikers huren van MAAT

Geen één klus is hetzelfde. Daarom is ook iedere aanvraag van een heftruck uniek. Dankzij onze jarenlange ervaring en ons brede aanbod weten wij altijd een geschikte heftruck voor u te vinden. Mocht het zo zijn dat wij op dat moment geen geschikte heftruck hebben, dan hebben wij nog verschillende betrouwbare partners die heftrucks verhuren. Zo kunnen wij altijd inspelen op uw vraag. Dankzij regelmatig onderhoud blijven de heftrucks naar toebehoren werken. Naast heftrucks kunt bij ons ook terecht voor roterende en starre verreikers. Wij zijn een totaalaanbieder op het gebied van verhuur van heftrucks en dergelijke.

Meer informatie

Met het oog op de toekomst

Werken aan een duurzame industrie

Bewust omgaan met het milieu gaat voor MAAT verder dan voldoen aan wet- en regelgeving.

Het gaat er ook om dat we blijven investeren in een wagenpark dat schoner wordt, dat we sturen op zuinig en veilig rijgedrag van onze chauffeurs via het Shell Fuelsave Partnerschap en dat we aandacht hebben voor energiebewuste besparingen die soms net wat meer vindingrijkheid vragen.

Veiligheid is een proces van continu verbeteren. Veiligheid is voor ons bedrijf van levensbelang.

We nemen daarom verregaande maatregelen om de veiligheid van onze mensen, van onze klanten en van medeweggebruikers te waarborgen.

Altijd onderhouden & gekeurd

Bij MAAT vindt u altijd diverse verhuurmachines. Zo beschikken wij over onder andere pallettrucks en industriële vorkheftrucks, maar ook (ruw)terreintrucks en verreikers. Al onze trucks zijn uitgerust met de nieuwste, zuinigste en meest milieuvriendelijke technieken. Aan de hand van uw wensen en behoeftes stemmen wij de heftruck prefect af voor uw klus. Wij doen altijd ons uiterste beste om onze machines perfect te laten werken. Toch kan het voorkomen dat er iets misgaat. Dan kunt u gebruik maken van onze 24/7 storingsdienst. Wij komen u dan terplekken helpen. Mocht dit niet haalbaar zijn, dan nemen wij de machine mee ter reparatie. U ontvangt dan van ons een vervangende machine.

Neem contact op voor meer informatie

Bij interesse in één van onze machines vragen wij u contact op te nemen met onze verhuurafdeling. Zij helpen u graag verder bij uw zoektocht naar een heftruck.

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
0
Aantal gereden kilometers
0
Aantal transportwagens
0
Heftrucks op voorraad
0
Aantal medewerkers