Verhuur opslag container

Voor de verhuur opslag container biedt MAAT Logistiek u dé oplossing! Wilt u goederen tijdelijk droog en veilig opslaan? Dat kan met een container van MAAT. Wij bieden u verschillende gangbare maten zoals 10FT, 20FT en 40FT. U kunt uw aanvraag voor een tijdelijke container via de website invullen en wij verzorgen de rest. MAAT zorgt ervoor dat u zorgeloos gebruik kunt maken van uw gehuurde zeecontainer.

Neem contact op

Uw wereld in beweging

Welkom bij Maat, maak uw keuze:

Transport

Techniek

Heftrucks

Logistiek

E-Mobility

Alles over MAAT

Verhuur opslag container

Voorwaarden verhuur opslag container

Een veel voorkomende vraag bij het huren van een container is of er een vergunning nodig is. In de meeste gevallen is het niet nodig om een vergunning aan te vragen voor het plaatsen van een container. Wilt u bijvoorbeeld de container bij uw woning of bedrijf zetten op een openbare weg? Dan is het verstandig om contact op te nemen met uw gemeente. Mocht u geen vergunning tot uw beschikking krijgen of heeft u echter geen plek om de container te plaatsen? Ook dan bieden wij u de perfecte oplossing! U kunt er namelijk ook voor kiezen de container op te slaan bij MAAT Logistiek in Alblasserdam. Met meer dan 10.000m2 is hier plek genoeg! Daarnaast kunt u de container naar wens zowel binnen als buiten plaatsen. Kortom mogelijkheden genoeg! Vraag naar de mogelijkheden voor het huren van een container bij MAAT

Meer informatie

Met het oog op de toekomst

Werken aan een duurzame industrie

Bewust omgaan met het milieu gaat voor MAAT verder dan voldoen aan wet- en regelgeving.

Het gaat er ook om dat we blijven investeren in een wagenpark dat schoner wordt, dat we sturen op zuinig en veilig rijgedrag van onze chauffeurs via het Shell Fuelsave Partnerschap en dat we aandacht hebben voor energiebewuste besparingen die soms net wat meer vindingrijkheid vragen.

Veiligheid is een proces van continu verbeteren. Veiligheid is voor ons bedrijf van levensbelang.

We nemen daarom verregaande maatregelen om de veiligheid van onze mensen, van onze klanten en van medeweggebruikers te waarborgen.

MAAT Logistiek is uw partner!

Een zeecontainer huren kan in veel verschillende situaties uitkomst bieden. Gaat u bijvoorbeeld verbouwen en wilt u uw inboedel veilig opslaan? Of organiseert u een groot event en wilt u een tijdelijke opslag voor alle benodigdheden? Dan biedt het huren van een container bij MAAT Logistiek de perfecte oplossing.

Zoals hierboven benoemd is naast het huren van een tijdelijke container, ook mogelijk een container te huren voor langere periode. Dit kan in Alblasserdam. Heeft u bijvoorbeeld te veel spullen maar wilt u deze niet weg doen? Huur dan een container van MAAT in Alblasserdam. Zo kunt u altijd bij uw spullen en staan deze ook nog eens veilig opgeborgen.

MAAT staat voor u klaar

U kunt ons telefonisch bereiken op 061134944 of op 078 691 28 00. Een aanvraag doen voor een container? Dat kan gemakkelijk de website. Heeft u verder vragen? Bekijk dan onze website of neem contact met ons op. Wij staan u graag te woord.

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
0
Aantal gereden kilometers
0
Aantal transportwagens
0
Heftrucks op voorraad
0
Aantal medewerkers