Transportbedrijf Dordrecht

Voor een transportbedrijf Dordrecht is MAAT Transport uw ideale partner. Of het nu gaat om bijzonder vervoer of een bedrijfsverhuizing, wij regelen het voor u! Met ons divers en uitgebreid wagenpark zijn wij onder andere gespecialiseerd in interne machineverhuizingen en industriële verhuizingen. Dit doen wij door middel van wagens zoals expressewagens, trekkers, open en gesloten bakwagens, open en gesloten trailers, semidiepladers, eurodiepladers en schuiftrailers.

Neem contact op

Uw wereld in beweging

Welkom bij Maat, maak uw keuze:

Transport

Techniek

Heftrucks

Logistiek

E-Mobility

Alles over MAAT

Transportbedrijf Dordrecht

MAAT Transportbedrijf Dordrecht

MAAT Transport is actief vanuit 7 locaties in Nederland en 1 in België. Onze hoofdvestiging is gelegen in Alblasserdam, hier bevindt zich MAAT Transport en -Techniek. In 2008 is het pand op Nieuwland Parc in Alblasserdam erbij gekomen. Hier vindt u MAAT Heftrucks en -Logistiek. Ook voor de Truckwash bent u in Alblasserdam aan het juiste adres. Meer weten over het totaal aanbod van MAAT? Neem contact op.

Meer informatie

Met het oog op de toekomst

Werken aan een duurzame industrie

Bewust omgaan met het milieu gaat voor MAAT verder dan voldoen aan wet- en regelgeving.

Het gaat er ook om dat we blijven investeren in een wagenpark dat schoner wordt, dat we sturen op zuinig en veilig rijgedrag van onze chauffeurs via het Shell Fuelsave Partnerschap en dat we aandacht hebben voor energiebewuste besparingen die soms net wat meer vindingrijkheid vragen.

Veiligheid is een proces van continu verbeteren. Veiligheid is voor ons bedrijf van levensbelang.

We nemen daarom verregaande maatregelen om de veiligheid van onze mensen, van onze klanten en van medeweggebruikers te waarborgen.

Transport, en meer!

Behalve het transport voeren wij ook de plaatsingswerkzaamheden uit van bijvoorbeeld kluizen, schakelkasten en pompunits. Bij MAAT Transport werken wij altijd met een strak tijdschema en een goede voorbereiding. Bij ons werken daarom alleen gespecialiseerde chauffeurs die uitstekend overweg kunnen met alle soorten voertuigen. Hierdoor bent u verzekerd van een traject dat soepel zal verlopen. Door ons grote en diverse wagenpark, in combinatie met de beste chauffeurs, zijn wij ook in staat om internationaal exceptioneel transport aan te bieden. Kortom, een totaalaanbieder als het om transport gaat!

Neem contact met ons op!

Heeft u uitzonderlijk transport dat professioneel en betrouwbaar uitgevoerd moet worden? Doe dan een aanvraag voor exceptioneel transport of regulier transport bij MAAT. Onze medewerkers staan u graag te woord. We hebben veel ervaring met exceptioneel transport zowel binnen als buiten Nederland. We helpen u graag verder om het transport in goede banen te leiden en u te ontzorgen van A tot Z

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
0
Aantal gereden kilometers
0
Aantal transportwagens
0
Heftrucks op voorraad
0
Aantal medewerkers