Transport dieplader

MAAT Transport is uw partner als u op zoek bent naar een bedrijf voor transport dieplader. Het vervoeren van uw vracht met een dieplader dient vakkundig en zorgvuldig gedaan te worden. Wilt u bijvoorbeeld materiaal, machines of ander materieel vervoeren dat bijzonder groot of zwaar is? Of een vorm heeft waardoor het moeilijk met gewoon vrachtwagentransport mee kan? Het dieplader transport van MAAT  brengt uw lading overal in Nederland. Vakkundig, precies en ondersteund met een prettig, persoonlijk contact.

Neem contact op

Uw wereld in beweging

Welkom bij Maat, maak uw keuze:

Transport

Techniek

Heftrucks

Logistiek

E-Mobility

Alles over MAAT

Transport dieplader

Transport dieplader van MAAT Transport

Het beste materiaal voor zwaar en bijzonder transport vindt u bij MAAT Transport. Ons wagenpark bestaat uit onder andere expressewagens, trekkers, open en gesloten bakwagens, open en gesloten trailers, en schuiftrailers. Maar dus ook semi-diepladers  en eurodiepladers. Doordat wij over een breed wagenpark beschikken is geen vervoer te moeilijk voor ons.

Bij gewone vrachtwagens begint de laadvloer boven de assen van de wielen. Speciaal voor vervoer dat bijzonder hoog of breed is, bestaan er dus diepladers. De diepladers van MAAT zijn opleggers die zo zijn ontworpen dat de laadvloer lager ligt. Dit maakt ze bijzonder geschikt voor vervoer van onder andere extreme maten en vormen. Meer weten? Vraag informatie aan!

Meer informatie

Met het oog op de toekomst

Werken aan een duurzame industrie

Bewust omgaan met het milieu gaat voor MAAT verder dan voldoen aan wet- en regelgeving.

Het gaat er ook om dat we blijven investeren in een wagenpark dat schoner wordt, dat we sturen op zuinig en veilig rijgedrag van onze chauffeurs via het Shell Fuelsave Partnerschap en dat we aandacht hebben voor energiebewuste besparingen die soms net wat meer vindingrijkheid vragen.

Veiligheid is een proces van continu verbeteren. Veiligheid is voor ons bedrijf van levensbelang.

We nemen daarom verregaande maatregelen om de veiligheid van onze mensen, van onze klanten en van medeweggebruikers te waarborgen.

MAAT staat voor u klaar

Bij dieplader transport komt heel wat kijken. Er moeten speciale vergunningen aangevraagd worden en er zitten een tal van regels aan vast welke in elk land weer verschillend zijn. Om snel te kunnen schakelen ontzorgen wij u daarom van A tot z. Wij regelen zowel het papierwerk als het daadwerkelijke transport. Daarnaast zijn onze chauffeurs specialisten op het gebied van dieplader transport. Het behoort niet voor niets tot ons dagelijkse werk.

Meer informatie ontvangen?

Wij denken met u mee, waardoor elke transportvraag door ons opgelost wordt. Wilt u meer informatie? Neem dan zeker even contact met ons op of schrijf u in voor onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van de nieuwste innovaties en ontwikkelingen binnen MAAT Transport.

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
0
Aantal gereden kilometers
0
Aantal transportwagens
0
Heftrucks op voorraad
0
Aantal medewerkers