Speciaal transport

MAAT Transport heeft een uitstekende reputatie op het gebied van speciaal transport. Met speciaal transport wordt transport bedoeld dat groter en/of zwaarder is dan de wet toestaat. Dankzij ons uitgebreide wagenpark kunnen wij alle soorten speciaal transport verzorgen. Dit doen wij zowel nationaal als internationaal. Hierbij onderscheiden we ons door de specifieke kennis en ervaring over zwaar en speciaal transport door heel Europa.

Wilt u speciaal transport laten uitvoeren door een betrouwbare en ervaren partner? Neem dan contact met ons op!

Neem contact op

Uw wereld in beweging

Welkom bij MAAT, maak uw keuze:

Transport

Techniek

Heftrucks

Logistiek

E-Mobility

Alles over MAAT

 Zwaar transport

Alles in huis voor speciaal transport

MAAT heeft uitstekend materiaal voor speciaal transport. Ons wagenpark omvat 90 trekkend eenheden en 150 getrokken eenheden. Hiervan is het grootste deel uitgerust met hydraulische kraan en/of laadklep. Ook zijn alle voertuigen uitgerust met Tracking & Tracing en een boordcomputer. Daarnaast voeren wij al onze transporten uit met gecertificeerd spanmateriaal. Ook voor onze chauffeurs leggen wij de lat hoog. Wij werken enkel met de beste chauffeurs en investeren in opleidingen. Zo beschikken al onze chauffeurs over de volgende certificaten:

  • Heftruckcertificaat
  • ADR-certificaat (gevaarlijke stoffen)
  • Veiligheidscertificaat (VCA)
  • Hijskraancertificaat
  • Hoogwerker certificaat
Meer informatie

Speciaal transport in beeld

Impressie van speciaal transport naar de Botlek:

Vergunningen voor speciaal transport

MAAT Transport beschikt over doorlopende vergunningen voor speciaal transport in Nederland en daarbuiten. Daarnaast hebben wij ook de kennis en ervaring in huis om een incidentele vergunning aan te vragen. Hierdoor kunnen we alle soorten objecten vervoeren.

 Zwaar transport

Vraag meer informatie op over speciaal transport

MAAT organiseert speciaal transport van A tot Z. Uw vracht is bij ons altijd in goede handen. Of het nu gaat om speciaal transport in binnen- of buitenland. Vanuit vier strategische locaties (Alblasserdam, Rotterdam-Botlek, Antwerpen en Farmsum) vervoeren wij uw transport naar de gewenste locatie. Neem gerust contact met ons op om uw aanvraag voor speciaal transport te bespreken.

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.