Semi dieplader transport

Semi dieplader transport nodig? Zoek niet verder! MAAT Transport is uw partner op het gebied van exceptioneel, bijzonder en zwaar transport. Wij vervoeren uw vracht op zorgvuldige wijze naar de gewenste locatie.  Dankzij onze uitstekende reputatie op het gebied van normaal en exceptioneel vervoer dat wij uit ons eigen wagenpark verzorgen zijn wij geschikt voor iedere klus! Zo kunt u bij ons terecht voor zowel internationaal als nationaal transport vanuit onze strategische locaties Alblasserdam, Rotterdam-Botlek, Antwerpen (Havengebied) en Farmsum (Groningen).

Vraag meer informatie op via ons contactformulier.

Neem contact op

Uw wereld in beweging

Welkom bij Maat, maak uw keuze:

Transport

Techniek

Heftrucks

Logistiek

E-Mobility

Alles over MAAT

Semi dieplader transport

MAAT is uw partner!

MAAT Transport vervoert uiteenlopende producten. Wij zijn in staat om dit te doen door onze grote hoeveelheid aan trekkende eenheden (90) en getrokken eenheden (150). Hierbij kunt u denken aan expresse wagens, trekkers, open en gesloten bakwagens, open en gesloten trailers, semi-diepladers, eurodiepladers en schuiftrailers. Dankzij de uitzonderlijke manoeuvreerbaarheid zijn onze semi diepladers uitermate geschikt voor transport in de bouw of industrie. Zo kunt u de semi dieplader transport inschakelen voor het vervoer van bijvoorbeeld betonelementen, staalconstructies of onderdelen.

Goed om te weten is dat het merendeel van onze transport eenheden uitgerust is met een hydraulische kraan en/of laadklep. Bovendien beschikken ze allemaal over een Tracking & Tracing en boordcomputer. Naast transport voeren wij ook plaatsingswerkzaamheden uit van o.a. kluizen, schakelkasten en pompunits.

Meer informatie

Met het oog op de toekomst

Werken aan een duurzame industrie

Bewust omgaan met het milieu gaat voor MAAT verder dan voldoen aan wet- en regelgeving.

Het gaat er ook om dat we blijven investeren in een wagenpark dat schoner wordt, dat we sturen op zuinig en veilig rijgedrag van onze chauffeurs via het Shell Fuelsave Partnerschap en dat we aandacht hebben voor energiebewuste besparingen die soms net wat meer vindingrijkheid vragen.

Veiligheid is een proces van continu verbeteren. Veiligheid is voor ons bedrijf van levensbelang.

We nemen daarom verregaande maatregelen om de veiligheid van onze mensen, van onze klanten en van medeweggebruikers te waarborgen.

Over MAAT Semi dieplader transport

MAAT transport is een familiebedrijf dat in 1934 is opgericht, inmiddels zijn we uitgegroeid tot een bedrijf dat 180 medewerkers heeft. Als allround logistiek dienstverlener bedenken wij oplossing voor exceptioneel transport en contractvervoer. Tevens kunt u terecht voor de dienstverlening rondom onze transportmiddelen waaronder opslag, heftrucks en techniek.

Contact opnemen

Heeft u nog vragen over semi dieplader transport? Dan kunt u deze uiteraard altijd aan ons stellen. Neem contact met ons op en wij helpen u met het vinden van een geschikte oplossing voor uw transport. U kunt uiteraard ook telefonisch contact opnemen via 078 – 691 28 00 of stuur uw e-mailbericht naar: info@maat4pl.nl.

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
0
Aantal gereden kilometers
0
Aantal transportwagens
0
Heftrucks op voorraad
0
Aantal medewerkers