Open transport

Wij bieden diversen transportmogelijkheden aan op het gebied van open transport. De open transporten worden uitgevoerd door de trekkende eenheden van MAAT Transport. Dit met onze vlakke trailers, semi diepladers en eurodiepladers. Doordat wij beschikken over een groot aantal variërende trailers zijn wij flexibel en weten wij altijd een oplossing te bedenken voor de te transporteren objecten. Ontdek de mogelijkheden!

Neem contact op

Uw wereld in beweging

Welkom bij Maat, maak uw keuze:

Transport

Techniek

Heftrucks

Logistiek

E-Mobility

Alles over MAAT

Open transport

Open transport mogelijkheden

MAAT Transport is gespecialiseerd in het vervoer van open en exceptioneel transport. Denk hierbij aan lange, brede en hoge ladingen voor zowel nationaal en internationaal vervoer. Uw lading wordt door onze ervaren chauffeurs op de juiste manier vastgezet. Tijdens het vervoeren wordt de lading met grootste zorg bij de ontvanger afgeleverd. Onze chauffeurs hebben jarenlange ervaring en zijn daarnaast ook goed opgeleid. Voor de lange ladingen maken wij bijvoorbeeld gebruik van uitschuifopleggers tot maar liefst 30 meter.

Meer informatie

Met het oog op de toekomst

Werken aan een duurzame industrie

Bewust omgaan met het milieu gaat voor MAAT verder dan voldoen aan wet- en regelgeving.

Het gaat er ook om dat we blijven investeren in een wagenpark dat schoner wordt, dat we sturen op zuinig en veilig rijgedrag van onze chauffeurs via het Shell Fuelsave Partnerschap en dat we aandacht hebben voor energiebewuste besparingen die soms net wat meer vindingrijkheid vragen.

Veiligheid is een proces van continu verbeteren. Veiligheid is voor ons bedrijf van levensbelang.

We nemen daarom verregaande maatregelen om de veiligheid van onze mensen, van onze klanten en van medeweggebruikers te waarborgen.

MAAT Transport

MAAT Transport is actief vanuit 6 locaties in Nederland. Onze hoofdvestiging is gelegen in Alblasserdam hier bevindt zich MAAT Tansport en MAAT Techniek. Dankzij jarenlange ervaring op het gebied van transport en een uitgebreide logistieke kennis hebben wij altijd een oplossing in huis om uw omvangrijke transportprojecten soepel te laten verlopen! Bekijk de website voor meer informatie over MAAT. Onder de term open transport kunnen vele soorten vrachten beschouwd worden. Zowel van pallets tot bouwmaterialen en machines. Alles is mogelijk om door ons te laten vervoeren

Voor al uw grote projecten

Van exceptioneel transport, op- en overslag tot huiftransport. MAAT Transport bedenkt en regelt altijd de juiste oplossing voor uw transportvraag. Wij vervoeren echt alles tot wel 150 ton over de weg. Uiteraard altijd op uiterst efficiënte wijze. Neem voor uw transportvraag vrijblijvend contact met ons op!

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
0
Aantal gereden kilometers
0
Aantal transportwagens
0
Heftrucks op voorraad
0
Aantal medewerkers