Huur zeecontainer

De kosten dieplader transport hangt af van veel verschillende factoren. Eén ding is zeker, bij MAAT Transport betaalt u nooit teveel! De tarieven van transport worden berekend aan de hand van de vracht die u wilt laten transporteren. Als u de exacte prijzen van ons dieplader transport wilt weten, dan valt het u aan te raden om gemakkelijk online een offerte aan te vragen.

Wilt u meer weten over de prijzen neem dan contact met ons op en vraag een offerte aan voor de prijzen van ons dieplader transport!

Neem contact op

Uw wereld in beweging

Welkom bij Maat, maak uw keuze:

Transport

Techniek

Heftrucks

Logistiek

E-Mobility

Alles over MAAT

Kosten dieplader transport

Wat te vervoeren met de dieplader?

Wilt u bijvoorbeeld materiaal, machines of ander materieel vervoeren dat bijzonder groot of zwaar is? Of een vorm heeft waardoor het moeilijk met gewoon vrachtwagentransport mee kan? Door middel van dieplader transport brengt u uw lading overal in Nederland. Speciaal voor vervoer dat bijzonder hoog of breed is, bestaan er diepladers: opleggers die zo zijn ontworpen dat de laadvloer lager ligt dan de assen. Dit maakt ze bijzonder geschikt voor vervoer van met name machines met extreme maten en vormen.

Meer informatie

Met het oog op de toekomst

Werken aan een duurzame industrie

Bewust omgaan met het milieu gaat voor MAAT verder dan voldoen aan wet- en regelgeving.

Het gaat er ook om dat we blijven investeren in een wagenpark dat schoner wordt, dat we sturen op zuinig en veilig rijgedrag van onze chauffeurs via het Shell Fuelsave Partnerschap en dat we aandacht hebben voor energiebewuste besparingen die soms net wat meer vindingrijkheid vragen.

Veiligheid is een proces van continu verbeteren. Veiligheid is voor ons bedrijf van levensbelang.

We nemen daarom verregaande maatregelen om de veiligheid van onze mensen, van onze klanten en van medeweggebruikers te waarborgen.

Transport

Op de Nederlandse snelwegen treffen we namelijk meestal bruggen, tunnels en andere onderdoorgangen met een rijhoogte van 4 meter. Door de laadvloer zo dicht mogelijk bij het wegdek te plaatsen, zorgt een dieplader dus dat er veel hogere goederen onderdoor kunnen. Veiligheid staat hoog in het vaandel en onze medewerkers beschikken over certificaten zoals onder andere VCA, NAM-papieren en hijsbewijs.

Meer informatie ontvangen

Wilt u meer informatie over de kosten van het vervoeren van bijzondere vracht met een dieplader van MAAT? Neem dan zeker even contact met ons op. We helpen u graag verder om het transport in goede banen te leiden en u te ontzorgen van A tot Z.

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
0
Aantal gereden kilometers
0
Aantal transportwagens
0
Heftrucks op voorraad
0
Aantal medewerkers