Huur zeecontainer

Bent u op zoek naar een bedrijf voor huur zeecontainer?  MAAT Logistiek u de oplossing! Bij ons kunt u verschillende soorten zeecontainers huren. Bijvoorbeeld gangbare maten zoals 20FT en 40FT. Voordelen van een zeecontainer huren is dat uw opslag altijd droog staat. De kans op diefstal uit een zeecontainer is ook zeer klein door de manier waarop de zeecontainers worden afgesloten. U kunt een container huren per dag. Daarnaast is het mogelijk de container thuis op eigen terrein op te slaan of bij MAAT in Alblasserdam.

Wilt u graag een zeecontainer huren of heeft u specifieke wensen? Neem dan contact met ons op voor meer informatie.

Neem contact op

Uw wereld in beweging

Welkom bij Maat, maak uw keuze:

Transport

Techniek

Heftrucks

Logistiek

E-Mobility

Alles over MAAT

Huur zeecontainer

MAAT Logistiek | Huur zeecontainer

Naast het huren van zeecontainers is het ook mogelijk flatracks te huren. Deze zijn met name handig wanneer de goederen die u wilt opslaan of vervoeren groter zijn dan de standaard afmetingen van een zeecontainer. Bij MAAT logistiek betaalt u nooit teveel! Zoals hierboven benoemd kunt u al een container per dag huren. Hierdoor kunt u heel specifiek een tijdsbestek aangeven. De prijs voor het huren van een zeecontainer ligt dus geheel aan het aantal dagen.

Meer informatie

Met het oog op de toekomst

Werken aan een duurzame industrie

Bewust omgaan met het milieu gaat voor MAAT verder dan voldoen aan wet- en regelgeving.

Het gaat er ook om dat we blijven investeren in een wagenpark dat schoner wordt, dat we sturen op zuinig en veilig rijgedrag van onze chauffeurs via het Shell Fuelsave Partnerschap en dat we aandacht hebben voor energiebewuste besparingen die soms net wat meer vindingrijkheid vragen.

Veiligheid is een proces van continu verbeteren. Veiligheid is voor ons bedrijf van levensbelang.

We nemen daarom verregaande maatregelen om de veiligheid van onze mensen, van onze klanten en van medeweggebruikers te waarborgen.

Opslag en plaatsing

n de meeste gevallen is het niet nodig om een vergunning te hebben als u de container thuis wilt plaatsen. Dit is echter alleen nodig wanneer u de container in een parkeerzone of op de openbare weg wilt plaatsen. Mocht er geen plek zijn om de gehuurde container bij u thuis te laten staan, dat is er de mogelijkheid de container te laten opslaan bij MAAT Logistiek in Alblasserdam. Dit kan zowel binnen als buiten. Wij bieden warehousing en opslag  met meer dan 10.000m2.

Meer informatie ontvangen

Wilt u meer weten over de mogelijkheden die MAAT Logistiek u kan bieden? Neem dan gerust contact met ons op. Wij komen zo snel mogelijk terug op uw vraag!

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
0
Aantal gereden kilometers
0
Aantal transportwagens
0
Heftrucks op voorraad
0
Aantal medewerkers