Garage vrachtwagens

Op zoek naar een garage vrachtwagens? Dan kan MAAT Logistiek & Transport u van dienst zijn! MAAT voert volledig onderhoud en keuringen uit van uiteenlopende voertuigen, van bestelbus tot touringcar ongeacht merk, type of grootte. In Alblasserdam beschikken wij over een grote en compleet uitgeruste werkplaats. Goed om te benoemen is dat wij sinds kort ook de keuring van autobeveiligingssystemen kunnen uitvoeren.

Neem contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden!

Neem contact op

Uw wereld in beweging

Welkom bij Maat, maak uw keuze:

Transport

Techniek

Heftrucks

Logistiek

E-Mobility

Alles over MAAT

Garage vrachtwagens

Reparatie & Onderhoud | Garage vrachtwagens

In de moderne werkplaats van MAAT vindt het onderhoud van verschillende bedrijfswagens plaats. Door gebruik te maken van diagnostische apparatuur kunnen wij binnen korte tijd analyseren wat er mis is met de wagen. Uiteraard kunnen wij de storing dan ook direct verhelpen. Bij MAAT werken alleen maar goed opgeleide monteurs die ervoor zorgen dat uw materieel snel beschikbaar is.

Wat u bij MAAT Techniek in de garage kunt verwachten is onder andere de APK keuring, tachograaf keuring, laadklep keuring en de keuring van autolaadkranen. Daarnaast zijn wij ook gespecialiseerd voor het nalopen van de inbouw boordcomputers en de navigatie- en audiosystemen.

Meer informatie

Met het oog op de toekomst

Werken aan een duurzame industrie

Bewust omgaan met het milieu gaat voor MAAT verder dan voldoen aan wet- en regelgeving.

Het gaat er ook om dat we blijven investeren in een wagenpark dat schoner wordt, dat we sturen op zuinig en veilig rijgedrag van onze chauffeurs via het Shell Fuelsave Partnerschap en dat we aandacht hebben voor energiebewuste besparingen die soms net wat meer vindingrijkheid vragen.

Veiligheid is een proces van continu verbeteren. Veiligheid is voor ons bedrijf van levensbelang.

We nemen daarom verregaande maatregelen om de veiligheid van onze mensen, van onze klanten en van medeweggebruikers te waarborgen.

MAAT Truckwash

Naast de keuringen en controles van uw vrachtwagen kunt u ook bij ons terecht voor het wassen van uw vrachtwagen. In onze geautomatiseerde truckwash kunt u uw wagen snel en efficiënt schoon laten maken. Niet alleen voor de buitenkant kunt u terecht bij MAAT, maar ook voor het interieur. Bij ons is het mogelijk de binnenzijde van uw wagen HACCP te laten reinigen. Daarbij spaart u bij iedere wasbeurt voor leuke cadeaus of voor een gratis wasbeurt! Bekijk snel de prijzen en openingstijden van onze Truckwash op de website.

Kom in contact met ons

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van MAAT Techniek? Dan kunt u altijd vrijblijvend contact met ons opnemen. Vul ons contactformulier in of bel direct via 078-6912800 Uiteraard bent u ook altijd welkom in de werkplaats in Alblasserdam. Wij hopen u snel te zien!

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
0
Aantal gereden kilometers
0
Aantal transportwagens
0
Heftrucks op voorraad
0
Aantal medewerkers