Exceptioneel vervoer

Voor exceptioneel vervoer bent u bij MAAT Transport aan het juiste adres! Wij zijn een betrouwbare partner voor onder andere speciaal transport van goederen of machines. MAAT Transport helpt u graag! Met speciaal transport wordt het vervoer van goederen en/of machines bedoeld dat qua grootte de wettelijke maximum afmetingen overschrijdt. Bij MAAT Transport beschikken we over de juiste expertise om uw goederen op de juiste en veilige manier te vervoeren.

Wilt u meer informatie over het transport exceptioneel van MAAT Transport? Neem dan gerust contact met ons op.

Neem contact op

Uw wereld in beweging

Welkom bij Maat, maak uw keuze:

Transport

Techniek

Heftrucks

Logistiek

E-Mobility

Alles over MAAT

Exceptioneel vervoer

Onze expertise

Met ons veelzijdige wagenpark verzorgen we iedere vorm van speciaal transport. Onze diepladers, semi-diepladers en uitschuifbare gestuurde opleggers kunnen vrijwel alles vervoeren. Voor het vervoer van constructies van uitzonderlijke afmetingen gebruiken we opleggers. Deze opleggers kunnen enkel, dubbel en zelfs driemaal uitschuifbaar zijn. De maximale laadvloerlengte is dan maar liefst 44 meter.

Meer informatie

Met het oog op de toekomst

Werken aan een duurzame industrie

Bewust omgaan met het milieu gaat voor MAAT verder dan voldoen aan wet- en regelgeving.

Het gaat er ook om dat we blijven investeren in een wagenpark dat schoner wordt, dat we sturen op zuinig en veilig rijgedrag van onze chauffeurs via het Shell Fuelsave Partnerschap en dat we aandacht hebben voor energiebewuste besparingen die soms net wat meer vindingrijkheid vragen.

Veiligheid is een proces van continu verbeteren. Veiligheid is voor ons bedrijf van levensbelang.

We nemen daarom verregaande maatregelen om de veiligheid van onze mensen, van onze klanten en van medeweggebruikers te waarborgen.

MAAT Transport is uw partner!

Omdat bij exceptioneel transport eigenlijk de wet wordt overschreden, zijn er andere voorwaarden van toepassing dan bij regulier transport. Bij MAAT Transport zijn wij hier volledig van op de hoogte. Wij verzorgen dan ook alle vergunningen om uw exceptioneel vervoer soepel te laten verlopen. Want er mag namelijk niet zomaar met grote of hoge goederen gereden worden. De overheid moet eerst voor dit type transport een speciale vergunning of ontheffing verlenen. Dankzij jarenlange ervaring met exceptioneel transport en een uitgebreide logistieke kennis hebben wij altijd een oplossing in huis om uw transportprojecten soepel te laten verlopen.

Kom in contact met ons

Heeft u uitzonderlijk transport dat professioneel en betrouwbaar uitgevoerd moet worden? Onze medewerkers staan u graag te woord. We hebben veel ervaring met exceptioneel transport, zowel binnen als buiten Nederland. We helpen u graag verder om het transport in goede banen te leiden en u te ontzorgen van A tot Z. Neem gerust contact met ons op!

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
0
Aantal gereden kilometers
0
Aantal transportwagens
0
Heftrucks op voorraad
0
Aantal medewerkers