Exceptioneel transport

Voor exceptioneel transport bent u bij MAAT Transport aan het juiste adres. Wijken uw goederen die u wilt laten vervoeren af qua afmeting of massa? Dan biedt het transport exceptioneel van MAAT de oplossing. Wilt u goederen vervoeren, die qua afmetingen en massa de wet overschrijden? Dan mag u die niet zomaar vervoeren over de weg. U kunt denken aan betonnen balken, transformatoren of landbouwvoertuigen.

Wilt u meer informatie over het transport met MAAT? Neem dan zeker even contact met ons op!

Neem contact op

Uw wereld in beweging

Welkom bij Maat, maak uw keuze:

Transport

Techniek

Heftrucks

Logistiek

E-Mobility

Alles over MAAT

Exceptioneel transport

Exceptioneel transport door MAAT

Er komt een heleboel kijken bij het transport van  bijzondere goederen of grote vracht, oftewel exceptioneel transport.  Het is prettig om er dan niet alleen voor te staan, maar te kunnen vertrouwen op een deskundige en betrouwbare transportpartner. MAAT Transport heeft jarenlange ervaring op het gebied van bijzonder transport. Geen transportvraag is ons dan ook te gek.

MAAT Transport legt de lat hoog! Daarom beschikken al onze chauffeurs over verschillende certificaten. Zoals het ADR-Certificaat ( gevaarlijke stoffen), Veiligheidscertificaat, Hijskraancertificaat en Hoogwerker certificaat. Dit alles om uw transport veilig en netjes te begeleiden.

Meer informatie

Met het oog op de toekomst

Werken aan een duurzame industrie

Bewust omgaan met het milieu gaat voor MAAT verder dan voldoen aan wet- en regelgeving.

Het gaat er ook om dat we blijven investeren in een wagenpark dat schoner wordt, dat we sturen op zuinig en veilig rijgedrag van onze chauffeurs via het Shell Fuelsave Partnerschap en dat we aandacht hebben voor energiebewuste besparingen die soms net wat meer vindingrijkheid vragen.

Veiligheid is een proces van continu verbeteren. Veiligheid is voor ons bedrijf van levensbelang.

We nemen daarom verregaande maatregelen om de veiligheid van onze mensen, van onze klanten en van medeweggebruikers te waarborgen.

Wij zijn MAAT

Maar wie is MAAT Transport eigenlijk? Wij zijn een allround logistiek dienstverlener. Zo kunt u denken aan exceptioneel transport en contractvervoer. Met daarnaast alle denkbare dienstverlening rondom interne transportmiddelen en bedrijfsauto’s. Wij plannen ons transport vanuit vier strategische locaties: Alblasserdam, Rotterdam-Botlek, Antwerpen (Havengebied) en Farmsum (Groningen).

Neem contact op!

Heeft u uitzonderlijk transport dat professioneel en betrouwbaar uitgevoerd moet worden? Neem dan contact met ons op en doe een aanvraag voor regulier transport of exceptioneel transport. We helpen u graag verder om het bijzonder vervoer in goede banen te leiden. Samen met u gaan we uw aanvraag bespreken en kijken we naar wat de mogelijkheden zijn.

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
0
Aantal gereden kilometers
0
Aantal transportwagens
0
Heftrucks op voorraad
0
Aantal medewerkers