Dieplader transport

De dieplader bij het dieplader transport maakt het mogelijk om grote industriële en bouw gerelateerde objecten, zoals silo’s en opslagtanks, te transporteren. Wij hebben semi-diepladers en diepladers in veel verschillende afmetingen waarmee we altijd een efficiënte oplossing kunnen bieden. Al meer dan 80 jaar zijn wij dé aangewezen specialist op het gebied van transport. Wat uw vraagstuk op het gebied ook is, wij bieden een oplossing op maat! Door het gebruik van onder andere goed geschoold personeel, een grote vloot aan voertuigen en het beste materiaal verzorgen wij dieplader transport op professionele wijze.

Kom in contact met ons en laat uw zendingen met afwijkende maten vervoeren door MAAT Transport, uw transportspecialist!

Neem contact op

Uw wereld in beweging

Welkom bij Maat, maak uw keuze:

Transport

Techniek

Heftrucks

Logistiek

E-Mobility

Alles over MAAT

Dieplader transport

Veilig op weg met dieplader transport

Ook het vervoer van grote en zware goederen moet veilig en vakkundig gebeuren. Daarom letten wij scherp op de veiligheidseisen bij dieplader vervoer. Zo vinden we het belangrijk dat de lading goed vastgezet is. We leiden onze medewerkers hierin op en brengen dit regelmatig opnieuw onder de aandacht van onze chauffeurs. Met hun jarenlange ervaring weten zij precies wat de aandachtspunten zijn bij het transport met diepladers.

Meer informatie

Met het oog op de toekomst

Werken aan een duurzame industrie

Bewust omgaan met het milieu gaat voor MAAT verder dan voldoen aan wet- en regelgeving.

Het gaat er ook om dat we blijven investeren in een wagenpark dat schoner wordt, dat we sturen op zuinig en veilig rijgedrag van onze chauffeurs via het Shell Fuelsave Partnerschap en dat we aandacht hebben voor energiebewuste besparingen die soms net wat meer vindingrijkheid vragen.

Veiligheid is een proces van continu verbeteren. Veiligheid is voor ons bedrijf van levensbelang.

We nemen daarom verregaande maatregelen om de veiligheid van onze mensen, van onze klanten en van medeweggebruikers te waarborgen.

Exceptioneel vervoer is onze expertise

Met ons veelzijdige wagenpark verzorgen we iedere vorm van speciaal transport. Onze diepladers, semi-diepladers en uitschuifbare gestuurde opleggers kunnen alles vervoeren. Voor het vervoer van constructies van uitzonderlijke afmetingen gebruiken we opleggers die enkel, dubbel en zelfs driemaal uitschuifbaar zijn. De maximale laadvloerlengte is dan maar liefst 44 meter. Kortom, wat uw zending ook is,  MAAT transport regelt het voor u!

Meer informatie?

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden op het gebied van dieplader vervoer? Twijfel dan niet en neem gerust contact met ons op! We helpen u graag verder om het transport in goede banen te leiden en u te ontzorgen van A tot Z. Onze medewerkers staan u graag te woord.

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
0
Aantal gereden kilometers
0
Aantal transportwagens
0
Heftrucks op voorraad
0
Aantal medewerkers