Dieplader transport kosten

Bent u benieuwd naar de dieplader transport kosten? Bij MAAT Transport kunnen we u helpen bij exceptioneel transport. Wij hebben alles in huis om zwaar of bijzonder transport te vervoeren. Al sinds 1934 zijn wij een begrip en zijn we uitgegroeid tot een familiebedrijf van formaat.

Wilt u meer informatie opvragen over transport? Neem dan contact met ons op.

Neem contact op

Uw wereld in beweging

Welkom bij Maat, maak uw keuze:

Transport

Techniek

Heftrucks

Logistiek

E-Mobility

Alles over MAAT

Dieplader transport kosten

Over MAAT Transport

Bij MAAT Transport beschikken wij over maar liefst 90 trekkende eenheden en 150 getrokken eenheden. Zo kunt u denken aan emi-diepladers, eurodiepladers trekkers, schuiftrailers, open en gesloten bakwagens, expresse wagens en trekkers. Onze voertuigen zijn allemaal voorzien van Tracking & Tracing en een boordcomputer. Met deze voertuigen zijn we in staat om zwaar transport, exceptioneel transport, bijzonder transport, maar ook regulier transport voor u te regelen. Daarnaast hebben wij ook andere mogelijkheden. Zo hebben we alle denkbare dienstverlening rondom interne transportmiddelen en bedrijfsauto’s, inclusief warehousing en een concept voor truckparking.

Goed om te benoemen is dat MAAT in het bezit is van een ISO 9001-, VCA-, BOVAG- en BMWT-certificaat, label 4. Hierdoor kunt u er zeker van zijn dat wij veilig en kwalitatief werken. Alle activiteiten binnen onze organisatie zijn erop gericht om een totaaloplossing te bieden. Wat kunnen wij voor u betekenen?

Meer informatie

Met het oog op de toekomst

Werken aan een duurzame industrie

Bewust omgaan met het milieu gaat voor MAAT verder dan voldoen aan wet- en regelgeving.

Het gaat er ook om dat we blijven investeren in een wagenpark dat schoner wordt, dat we sturen op zuinig en veilig rijgedrag van onze chauffeurs via het Shell Fuelsave Partnerschap en dat we aandacht hebben voor energiebewuste besparingen die soms net wat meer vindingrijkheid vragen.

Veiligheid is een proces van continu verbeteren. Veiligheid is voor ons bedrijf van levensbelang.

We nemen daarom verregaande maatregelen om de veiligheid van onze mensen, van onze klanten en van medeweggebruikers te waarborgen.

Wat zijn de dieplader transport kosten?

Bent u benieuwd naar de kosten voor het huren van een dieplager? De prijs van uw transport hangt natuurlijk af van de grootte en afstand van het vervoer. Daarom is het handig om een vrijblijvende offerte bij ons op te vragen. Zo kunnen wij u een prijsindicatiegeven en kunnen wij op basis van uw behoefte vertellen wat u nodig heeft.

Meer informatie aanvragen

Wilt u meer informatie aanvragen over dieplader transport kosten? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan of vul ons contactformulier om uw vraag te stellen. Onze medewerkers zullen u zo snel mogelijk te woord staan. We zijn ook telefonisch bereikbaar via 078 – 691 28 00 of stuur uw e-mailbericht naar: info@maat4pl.nl.

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
0
Aantal gereden kilometers
0
Aantal transportwagens
0
Heftrucks op voorraad
0
Aantal medewerkers