Caravan wasstraat Rotterdam

Op zoek naar een Caravan wasstraat Rotterdam? De medewerkers van MAAT Logistiek & Transport staan voor u klaar! In onze truckwash is het mogelijk  verschillende voertuigen tot in detail schoon te maken. U kunt terecht voor bijvoorbeeld bedrijfswagens, vrachtwagens en caravans. Omdat wij een geautomatiseerde truckwash hebben kunt u uw voertuig snel en efficiënt schoonmaken. Gevestigd in Alblasserdam is de truckwash van MAAT goed bereikbaar vanaf de A15. Zo kunt u ook onderweg uw voertuig blinkend schoon wassen bij MAAT!

Neem contact met ons op voor de actuele openingstijden van onze truckwash.

Neem contact op

Uw wereld in beweging

Welkom bij Maat, maak uw keuze:

Transport

Techniek

Heftrucks

Logistiek

E-Mobility

Alles over MAAT

Caravan wasstraat Rotterdam

Truckwash | Caravan wasstraat Rotterdam

De truckwash van MAAT is centraal gelegen tussen de Drechtsteden. Vanaf Rotterdam en Dordrecht is de truckwash bereikbaar via de N3 en de A15. De truckwash is wekelijks geopend van maandag t/m zaterdag. Let wel goed op onze openingstijden. Dit vindt u op onze website. Daarnaast adviseren wij de zaterdag even over te slaan. Zo staat u nooit voor een té drukke wasstraat.

Meer informatie

Met het oog op de toekomst

Werken aan een duurzame industrie

Bewust omgaan met het milieu gaat voor MAAT verder dan voldoen aan wet- en regelgeving.

Het gaat er ook om dat we blijven investeren in een wagenpark dat schoner wordt, dat we sturen op zuinig en veilig rijgedrag van onze chauffeurs via het Shell Fuelsave Partnerschap en dat we aandacht hebben voor energiebewuste besparingen die soms net wat meer vindingrijkheid vragen.

Veiligheid is een proces van continu verbeteren. Veiligheid is voor ons bedrijf van levensbelang.

We nemen daarom verregaande maatregelen om de veiligheid van onze mensen, van onze klanten en van medeweggebruikers te waarborgen.

MAAT Transport & Logistiek

Maar wie is MAAT Logistiek en Transport? Wij zijn een allround logistiek dienstverlener. Zo kunt u denken aan exceptioneel transport en contractvervoer. Met daarnaast alle denkbare dienstverlening rondom interne transportmiddelen en bedrijfsauto’s. Wij zijn actief vanuit 6 locaties in Zuid-Holland. Waarvan één in Antwerpen. MAAT Logistiek richt zich voornamelijk op de opslag en overslag van onderdelen, machines en industriële goederen. Zoals onder andere stukgoederen, pijpleidingen en stalen buizen en frames. Ook faciliteren wij de opslagruimte. Dit kan verdeeld over buitenterreinen en meerdere bedrijfshallen. Zo bieden wij een opslag met ruim 10.000 maan capaciteit. En een vloerbelasting van ruim 3.5 ton per m2!

Contact

Meer weten over het transport, opslag of wassen van uw caravan of wagenpark? Neem dan contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden! Voor het wassen van uw caravan kunt u ook een reservering plaatsen. Dit kan gemakkelijk via het contactformulier. Daarnaast kunt u ons altijd telefonisch bereiken op 078-6912800 of uw vraag mailen naar info@maat4pl.nl

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
0
Aantal gereden kilometers
0
Aantal transportwagens
0
Heftrucks op voorraad
0
Aantal medewerkers