Camper schoonmaken buitenkant

Wilt u uw camper schoonmaken buitenkant? Dat bent u bij de truckwash van MAAT Transport en Logistiek aan het juiste adres! Want in onze geautomatiseerde Truckwash staan wij dagelijks voor u klaar om bedrijfswagens, caravans of vrachtwagens zo efficiënt en snel mogelijk schoon te maken. Zo kunt u ook bij elke wasbeurt sparen voor leuke Cadeaus of een extra gratis wasbeurt!

Neem contact met ons op voor de openingstijden van de truckwash.

Neem contact op

Uw wereld in beweging

Welkom bij Maat, maak uw keuze:

Transport

Techniek

Heftrucks

Logistiek

E-Mobility

Alles over MAAT

Camper schoonmaken buitenkant

MAAT Logistiek & Transport

Begonnen met een meelhandel en het transport in de jaren ‘30 bij de molen in Alblasserdam is MAAT uitgegroeid tot een allround logistiek dienstverlener uit Zuid-Holland. Dit met maar liefst zeven locaties. Wat dus ooit begon met een klein transportbedrijf is nu uitgegroeid tot een bedrijf van formaat dat uw wereld in beweging brengt!

Naast het wassen van uw bedrijfswagen, caravan of vrachtwagen kunt u bij MAAT ook terecht voor transport exceptioneel, contactvervoer, alle mogelijke dienstverlening rondom interne transportmiddelen en bedrijfsauto’s. Maar ook warehousing en truckparking. Samengevat een allround transport bedrijf.

Meer informatie

Met het oog op de toekomst

Werken aan een duurzame industrie

Bewust omgaan met het milieu gaat voor MAAT verder dan voldoen aan wet- en regelgeving.

Het gaat er ook om dat we blijven investeren in een wagenpark dat schoner wordt, dat we sturen op zuinig en veilig rijgedrag van onze chauffeurs via het Shell Fuelsave Partnerschap en dat we aandacht hebben voor energiebewuste besparingen die soms net wat meer vindingrijkheid vragen.

Veiligheid is een proces van continu verbeteren. Veiligheid is voor ons bedrijf van levensbelang.

We nemen daarom verregaande maatregelen om de veiligheid van onze mensen, van onze klanten en van medeweggebruikers te waarborgen.

Tijdelijke opslag | Containerverhuur

Wilt u een zeecontainer huren? Dan leggen wij graag uit hoe dit bij MAAT in zijn werk gaat. En dat hoeft zeker niet lang te zijn, want dit is heel eenvoudig! Ga naar de website containerverhuur en kies de gewenste opslagcontainer. Zodra deze container is geselecteerd en aangevraagd gaan wij hard aan de slag. Wij verzorgen de rest van het proces.  Zo kunt u zorgeloos van uw gehuurde container gebruik maken.

Kom langs!

Voor het wassen van uw camper is er ook de mogelijkheid een reservering te plaatsen. Dit kan gemakkelijk via het onderstaande formulier. Mocht u verder vragen hebben omtrent de truckwash, containerverhuur of andere mogelijkheden die MAAT Transport & Logistiek u kan bieden? Deze vragen kunt u hier ook stellen. Direct iemand spreken over onze mogelijkheden? Bel naar 078-6912800.

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
0
Aantal gereden kilometers
0
Aantal transportwagens
0
Heftrucks op voorraad
0
Aantal medewerkers