Uw camper laten wassen

Wil u graag uw camper laten wassen? Dan kan MAAT Transport u van dienst zijn! In onze geautomatiseerde truckwash bieden wij u de mogelijkheid om bedrijfswagens, caravans of vrachtwagens zo efficiënt en snel mogelijk blinkend schoon te wassen. Daarnaast spaart u bij iedere wasbeurt voor leuke cadeaus of een gratis wasbeurt.

Neem contact op voor de tarieven via de website en kom vandaag nog langs!

Neem contact op

Uw wereld in beweging

Welkom bij Maat, maak uw keuze:

Transport

Techniek

Heftrucks

Logistiek

E-Mobility

Alles over MAAT

Wie is MAAT Logistiek & Transport?

MAAT is een allround logistiek dienstverlener uit Zuid-Holland. U kunt ons vinden aan de Edisonweg 43 in Alblasserdam Niet alleen Maat Heftrucks & MAAT Logistiek zijn hier gevestigd, maar ook ons Truckparq. Naast deze vestiging werken wij op verschillende locaties in Hendrik Ido Ambacht, Alblasserdam, de Botlek en Antwerpen. Hier opereren we in-house bij één van onze opdrachtgevers. Daarnaast hebben wij duurzaamheid hoog in het vaandel staan. Alle activiteiten van het bedrijf zijn gericht op continuïteit. Het wagenpark van MAAT is relatief jong en voldoet aan de meest recente en/of in de toekomst geldende milieueisen.

Meer informatie

Met het oog op de toekomst

Werken aan een duurzame industrie

Bewust omgaan met het milieu gaat voor MAAT verder dan voldoen aan wet- en regelgeving.

Het gaat er ook om dat we blijven investeren in een wagenpark dat schoner wordt, dat we sturen op zuinig en veilig rijgedrag van onze chauffeurs via het Shell Fuelsave Partnerschap en dat we aandacht hebben voor energiebewuste besparingen die soms net wat meer vindingrijkheid vragen.

Veiligheid is een proces van continu verbeteren. Veiligheid is voor ons bedrijf van levensbelang.

We nemen daarom verregaande maatregelen om de veiligheid van onze mensen, van onze klanten en van medeweggebruikers te waarborgen.

Truckwash | Camper laten wassen

Zoals hierboven genoemd staan onze medewerkers dagelijks voor u klaar om bedrijfswagens, caravans of vrachtwagens van top tot teen schoon te maken. De Truckwash van MAAT is goed bereikbaar vanaf de A15. Dus ook onderweg kan de truck gewassen worden. De Truckwash van MAAT is centraal gelegen tussen de Drechtsteden. De Truckwash van MAAT is dus goed bereikbaar vanaf de A15 zodat u uw truck, caravan of bedrijfswagen ook onderweg kunt wassen.

U vindt onze openingstijden van de Truckwash op onze website. Hier is ook een prijzenoverzicht te zien. Voor extreem vervuilde auto’s hanteren wij een extra toeslag. Dit in verband met milieu en extra arbeid.

Camper laten wassen

Laat uw caravan weer stralen!

Neem contact met ons op om eventueel een afspraak te maken. Dit kunt u doen via het onderstaande formulier. Zo staat u niet voor een drukke wasstraat. U kunt telefonisch contact opnemen via 078-7503142. Ook kunt u een mail sturen naar info@maat4pl.nl.

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
0
Aantal gereden kilometers
0
Aantal transportwagens
0
Heftrucks op voorraad
0
Aantal medewerkers