Zeecontainer huren

Op zoek naar tijdelijke opslag? Containerverhuur is de oplossing!

Wilt u een zeecontainer huren? We leggen u graag uit hoe de containerverhuur bij MAAT in zijn werk gaat. Daar kunnen we kort over zijn, want een zeecontainer huren is bij ons heel eenvoudig.

U kiest op deze pagina de opslagcontainer uit die u wilt huren en vraagt het ook direct aan. Als u de opslagcontainer hebt uitgekozen en aangevraagd, is het eigenlijk al klaar. MAAT verzorgt de rest en maken dat u zorgeloos van uw gehuurde zeecontainer gebruik kunt maken. U hoeft alleen nog maar in te pakken!

Op deze pagina vindt u alle informatie over onze zeecontainer verhuur die u zoekt.

Vraag nu een offerte aan

Meer weten?

Kom eenvoudig in contact via de website.

Contact met MAAT

Zeecontainer huren

Gewoon mogelijk bij MAAT

Een zeecontainer huren voor tijdelijke opslag? vul dan onderstaande aanvraagformulier in:

  • DD dash MM dash JJJJ
  • DD dash MM dash JJJJ
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Mogelijkheden van containerverhuur

Bij MAAT Logistiek kunt u verschillende soorten zeecontainers huren. Zo kunt u de meest gangbare maten aan zeecontainers huren (20ft en 40ft). Het grote voordeel van een zeecontainer is dat uw bezittingen in de gehuurde opslagcontainer droog staan en dat de zeecontainer ook afsluitbaar is. Zo is de kans op diefstal zeer klein. Bij het huren van de container worden er standaard verhuisdekens, spanbanden en foam meegeleverd. Ook is het mogelijk om naast het huren van de container een steekwagen te huren om alles gemakkelijk te verplaatsen.

Naast de zeecontainers kunt u ervoor kiezen om een flatrack te huren. Een flatrack is met name handig wanneer de goederen die u wilt opslaan of vervoeren, groter zijn dan de maten die een normale zeecontainer biedt.

Wilt u een zeecontainer huren en hebt u specifieke wensen? Neem dan gerust contact op voor meer informatie over containerverhuur voor tijdelijke of permanente opslag!

Extra opslag met een zeecontainer

Een zeecontainer huren biedt verschillende mogelijkheden. In de praktijk komt het er vaak op neer dat een zeecontainer wordt ingezet als extra (tijdelijke) opslag voor het opslaan van uw inboedel of huisraad tijdens een verbouwing of verhuizing, het opslaan van uw winkel- of kantoorinventaris of veilig opslaan van bouwmaterialen, instrumenten en gereedschappen voor bouwbedrijven. Een zeecontainer heeft als groot voordeel dat al uw spullen droog bewaard kunnen worden.

Waarom een opslagcontainer huren?

Ervaar de voordelen!

Een zeecontainer huren kan in veel verschillende situaties uitkomst bieden. We hebben enkele situaties voor u op een rijtje gezet waarin een opslagcontainer huren uitkomst kan bieden:

  • U gaat binnenkort verbouwen en zoekt een veilige plek om uw inboedel voor die periode te kunnen opslaan;

  • U organiseert een groot evenement, zoals een bruiloft of familiefeest, en kunt de benodigdheden niet thuis kwijt;

  • Er staat een privé- of zakelijke verhuizing voor de deur en u hebt tijdelijke opslag nodig voor uw (kantoor)meubilair;

  • Uw bedrijfsruimte is niet toereikend om uw materialen te kunnen opslaan;

  • U kunt al uw hobbyartikelen niet meer thuis kwijt en zoekt een plek om deze voordelig onder te brengen.

Uiteraard zijn dit slechts enkele redenen waarom onze klanten van containerverhuur gebruikmaken. Een voordeel van het huren van een zeecontainer bij MAAT is dat u een container huurt per dag. U geeft dus een heel specifiek tijdsbestek aan waarin u de container wilt huren en betaalt nooit te veel. Daarnaast heeft het ook als voordeel dat uw bezittingen veilig zijn opgeslagen. U kunt de container op eigen terrein opslaan of uw container bij MAAT in Alblasserdam stallen, binnen of buiten.

Twijfelt u of een opslagcontainer huren in uw specifieke situatie een goed idee is? Neem gerust contact met ons op om te mogelijkheden te bespreken.

Zeecontainer huren: overige vragen

Bekijk meer informatie over zeecontainer huren bij MAAT

Een container huren heeft veel voordelen ten opzichte van het huren van een opslagruimte in een pand of opslag van uw spullen thuis. De prijs om een zeecontainer te huren bij MAAT is afhankelijk van de aantal dagen dat u de container wilt huren. Maar een zeecontainer huurt u bij MAAT al vanaf €3,75 per dag!

Er zitten verder geen haken en ogen aan de containerverhuur van MAAT. Wij doen ons best om de containerverhuur voor u zo flexibel mogelijk te maken. Interesse in meer informatie omtrent de prijs van een zeecontainer huren? Neem vrijblijvend contact op!

Onze containerverhuur biedt u opslagcontainers in verschillende groottes aan. Het maximale beladingsgewicht van een 20 ft container is 5.5 ton, voor de overige containers (zoals een 40 ft opslagcontainer) overleggen wij dit graag voorafgaand aan de containerverhuur.

Uiteraard is het altijd mogelijk om contact op te nemen met een van onze medewerkers. Zij geven u graag persoonlijk advies om het huren van een container voor u zo voordelig mogelijk te maken. U kunt onze medewerkers vragen stellen over de prijs van de containerverhuur en over welke verschillende maten containers er beschikbaar zijn. Wij staan altijd voor u klaar.

In de meeste gevallen is het niet nodig om een vergunning aan te vragen wanneer u een container plaatst. Vaak is er wel een vergunning nodig wanneer de container geplaatst wordt in een parkeerzone of aan de openbare weg.

Omdat de huurder te allen tijde zelf verantwoordelijk blijft voor de plaatsing van de container, is het altijd raadzaam om bij de gemeente waar de container geplaatst gaat worden, navraag te doen over het eventuele beleid voor vergunningen ter plaatse. Eventuele boetes die het gevolg zijn van onwettelijk plaatsen van een opslagcontainer worden namelijk direct verlegd naar de huurder.

Indien er geen ruimte is om de gehuurde container bij u voor de deur te laten staan, is opslag bij MAAT Logistiek in Alblasserdam ook mogelijk. Wij bieden zowel binnen- als buitenopslag. MAAT Logistiek biedt warehousing en opslag met meer dan 10.000 m2 aan capaciteit. Wilt u meer weten over onze warehouse- en opslagmogelijkheden náást het huren van een container? Neem dan vrijblijvend contact op. We helpen u graag verder!

MAAT Containerverhuur is niet aansprakelijk voor schade en/of letsel ontstaan door onjuist gebruik van de zeecontainer. De huurder is zelf aansprakelijk voor schade die ontstaat uit het onvoldoende treffen van maatregelen om ongevallen (en schade) van werknemers, klanten en overige derden te voorkomen.

Ook moet de huurder van een container er zelf voor zorg voor dragen dat er voorzieningen zijn getroffen zodat het plaatsen van de container geen schade aan de ondergrond kan veroorzaken. Mocht er door de geplaatste container toch schade aan de ondergrond zijn veroorzaakt, dan is MAAT Containerverhuur hiervoor niet aansprakelijk.

Zeecontainer huren