In september was Miniworld Rotterdam exclusief een avond geopend voor onze medewerkers en klanten.
In de grootste overdekte miniatuurwereld van de Benelux maken de mini-bewoners van alles mee. Ze werken, wonen, reizen en onderweg beleven ze allerlei avonturen. Wij zijn op zoek gegaan naar de vrachtwagens van MAAT. Die kwamen we tegen bij Kinderdijk, maar natuurlijk ook in de haven van Rotterdam.

Miniworld Rotterdam
In Miniworld Rotterdam duurt een dag maar 24 minuten. Voor je het weet was het nacht en fonkelen duizenden lampjes in het donker. En als de dag weer aanbreekt, ontwaken de ruim 27000 bewoners en komt de wereld weer tot leven. Overal snellen treinen naar hun bestemming, vrachtwagens brengen hun lading naar de grootste miniatuurhaven van Europa… alles lijkt in beweging.

Miniworld Rotterdam MAAT
Wij ondersteunen deze prachtige attractie al enkele jaren met onze vrachtwagens. Miniworld Rotterdam zag op onze Facebookpagina onze bouwplaten en hebben gevraagd of ze hier voor een jaar lang exemplaren van mochten hebben voor de kleinste bezoekers van Miniworld. Wij hebben een speciale Miniworld versie gemaakt en deze is officieel overhandigd.

Miniworld Rotterdam
Wil jij ook de magie beleven van deze indoor attractie in Rotterdam? Dat kan met korting! De kortingscode is MAAT 1603 en geeft jullie in de webshop van MiniWorld Rotterdam 20% korting op de entree van deze attractie.
Veel plezier!