Servicemonteur heftrucks

Durf jij de spil in een organisatie te zijn en ben je in het bezit van een echt transporthart? Wil jij daarnaast graag een brede verantwoordelijkheid aangaan in een organisatie waar je het verschil kunt maken?

Dan maken wij graag gebruik van jouw talenten om MAAT naar een hoger niveau te brengen door  met een gedrevenheid en dynamiek die MAAT kenmerkt, aan de slag te gaan.

Per direct zijn wij op zoek naar een

Servicemonteur Heftrucks

(32-40 uur per week)

Voel jij je helemaal in je element als je lekker kan sleutelen aan voertuigen? Dan ben jij de nieuwe collega die wij zoeken! Als heftruck monteur werk je aan diverse transportmiddelen, zo is elke dag anders. Je krijgt veel vrijheid om te doen wat je leuk vindt binnen deze functie!

 Wat ga je doen?

Bij MAAT voer je als monteur heftrucks dagelijks verschillende werkzaamheden uit. Van het onderhouden van onze materialen tot verhelpen van storingen. Verder voer je reparaties en keuringen uit aan diverse merken en typen interne transportmiddelen en hulpmaterialen. Het type transportmiddelen kan variëren van een handpompwagen tot een verreiker en een heftruck van 1,5 ton tot een heftruck van 40 ton.

Samen met het team van monteurs dragen jullie zorg voor de orde in de werkplaats en het afhandelen van binnenkomende opdrachten. Het komt ook voor dat de storing of onderhoud op locatie plaats moet vinden.

Mocht je daar interesse in hebben, is er ook een mogelijkheid om mee te draaien in de buitendienst. Je kan dan naast werken in de werkplaats, als buitenmonteur aan de slag. We hebben servicebussen beschikbaar om op locatie bij de klant reparaties uit te voeren, de servicebus is als het ware een mobiele werkplaats. Je staat daarbij de klant te woord en zorgt dat de klant weer verder kan.

Heb je onderdelen nodig voor jouw voertuig waar je aan het sleutelen bent? Je organiseert zelf dat de juiste onderdelen op tijd worden geleverd en houdt contact daarover met de leveranciers.

Afhankelijk van jouw voorkeur en kennisniveau draai je mee in de storingsdienst.

 Wie ben jij?

  • Je werkt graag met je handen en hebt affiniteit voor techniek;
  • Je bent in het bezit van rijbewijs B, rijbewijs B achter E is een pré;
  • Je bent in bezit van een technische MBO diploma bij voorkeur in de richting van mobiele werktuigen;
  • Je hebt kennis van rollend materieel (is een pré);
  • Je bent in het bezit van een VCA certificaat, keurmeesterdiploma en een heftruckcertificaat (of je bent bereid deze te behalen)
  • Je bent gemotiveerd, enthousiast en flexibel (op lange termijn bereid om mee te draaien in de storingsdiensten);
  • Je kan zelfstandig werkzaamheden oppakken maar weet ook wanneer werkzaamheden in groepsverband opgepakt moeten worden;

Heb jij niet de gevraagde afgeronde technische opleiding, maar heb je wel affiniteit met techniek en kan je sleutelen? Dan kan je bij ons in het team worden opgeleid tot de specialist servicemonteur! Alle benodigde certificaten kan je via ons behalen.

 Ons aanbod

Naast een gezellige werkomgeving met fijne collega’s, krijg je bij MAAT de kans om zelfstandig te werken in prettige en informele werkomgeving binnen een echt familiebedrijf.  In de dynamische wereld van transport en logistiek bieden wij een baan aan met veel zelfstandigheid en afwisseling. MAAT hanteert de CAO beroepsgoederenvervoer.

Waarom kiezen voor MAAT? Omdat wij het verschil maken in ons secundaire arbeidsvoorwaarden pakket. Via Maat kan je gebruik maken van collectiviteitskorting op verzekeringen. Zo ontvang je bijvoorbeeld 9,5% korting op de basiszorgverzekering en 8% op de autoverzekering. Verder bieden we de mogelijkheid tot het deelnemen aan een bedrijfsfietsenplan, bedrijfsfitness en fysiotherapie. Ook het volgen van aanvullende opleidingen en cursussen behoort tot de mogelijkheden zodat persoonlijke groei gewaarborgd blijft. Daarnaast denken wij aan de innerlijke mens en kiezen wij voor gezondheid door op alle locaties bedrijfsfruit ter beschikking te stellen en sluiten we iedere vrijdag, voor wie dat wil, de week met elkaar af tijdens een gezellige borrel.

Spreekt deze vacature je aan dan laten we in gesprek gaan ! De koffie staat voor je klaar het enige wat je moet doen is een Druk te geven op onderstaande knop.

Op naar een nieuwe frisse start in je carrière!

Nu solliciteren

Heb je nog aanvullende vragen op de vacature? Neem dan contact met ons op via telefoonnummer
078 69 12 800

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.