Servicemonteur E-Mobility Alblasserdam

Durf jij de spil in een organisatie te zijn en ben je in het bezit van een echt transporthart? Wil jij daarnaast graag een brede verantwoordelijkheid aangaan in een organisatie waar je het verschil kunt maken?

Dan maken wij graag gebruik van jouw talenten om MAAT naar een hoger niveau te brengen door met een gedrevenheid en dynamiek die MAAT kenmerkt, aan de slag te gaan.

Voor onze locatie in Alblasserdam zijn wij per direct op zoek naar een

Servicemonteur E-Mobility
(32-40 uur per week)

Voel jij je helemaal in je element als je lekker kan sleutelen aan (elektrische) voertuigen? Dan ben jij de nieuwe collega die wij zoeken! Bij onze afdeling E-Mobility werk je aan de nieuwste technieken en ga je mee in de trend. Aangezien de afdeling E-Mobility hard groeit, zoeken wij een nieuwe collega ter uitbreiding van ons team.

Wat ga je doen?

Als servicemonteur bij MAAT E-Mobility voer je dagelijks onderhoud, reparaties en keuringen uit aan diverse merken en typen elektrische transportmiddelen. Alle transportmiddelen zijn volledig elektrisch aangedreven en variëren van cargo voertuigen, tot de wijkhoppers in regio Drechtsteden als elektronisch aangedreven voertuigen voor zorginstellingen.

Als specialist van E-Mobility, houd jij je bezig met het onderhoud aan onze elektrowagens en die van diverse klanten in Nederland en België. Je verhelpt storingen, doet keuringen en voert onderhoud uit. Soms komt het voor dat de klant na het uitgevoerde onderhoud nog wat vragen heeft, dit contact loopt via jou, dat geeft jou vrijheid en verantwoordelijkheid. Je zorgt dat je bereikbaar bent voor de klant.

Heb je onderdelen nodig voor jouw voertuig waar je aan het sleutelen bent? Je organiseert zelf dat de juiste onderdelen op tijd worden geleverd en houdt contact daarover met de leveranciers.

Het komt ook voor dat de storing of onderhoud op locatie plaats moet vinden. Je kan dan naast werken in de werkplaats, als buitenmonteur aan de slag. We hebben servicebussen beschikbaar om op locatie bij de klant reparaties uit te voeren, de servicebus is als het ware een mobiele werkplaats.

Afhankelijk van jouw voorkeur en kennisniveau draai je mee in de storingsdienst.

Wie ben jij?

  • Je werkt graag met je handen en hebt affiniteit voor techniek;
  • Je bent in het bezit van rijbewijs B, rijbewijs B achter E is een pré;
  • Je bent in bezit van een technische MBO diploma bij voorkeur in de richting van mobiele werktuigen;
  • Je hebt kennis van automatisering en elektrovoertuigen (is een pré);
  • Je bent in het bezit van een VCA certificaat en je bent keurmeester (of je bent bereid deze te behalen)
  • Je bent gemotiveerd, enthousiast en flexibel (op lange termijn bereid om mee te draaien in de storingsdiensten);
  • Je kan zelfstandig werkzaamheden oppakken maar weet ook wanneer werkzaamheden in groepsverband opgepakt moeten worden;

Heb jij niet de gevraagde afgeronde technische opleiding, maar heb je wel affiniteit met techniek en kan je sleutelen? Dan kan je bij ons in het team worden opgeleid tot de specialist servicemonteur! Alle benodigde certificaten kan je via ons behalen. Zelfs je heftruckcertificaat, ondanks dat je deze niet nodig hebt voor je dagelijkse werk.

Ons aanbod

Naast een gezellige werkomgeving met fijne collega’s, krijg je bij MAAT de kans om zelfstandig te werken in prettige en informele werkomgeving binnen een echt familiebedrijf. In de dynamische wereld van transport en logistiek bieden wij een baan aan met veel zelfstandigheid en afwisseling. MAAT hanteert de CAO beroepsgoederenvervoer.

Waarom kiezen voor MAAT? Omdat wij het verschil maken in ons secundaire arbeidsvoorwaarden pakket. Via Maat kan je gebruik maken van collectiviteitskorting op verzekeringen. Zo ontvang je bijvoorbeeld 9,5% korting op de basiszorgverzekering en 8% op de autoverzekering. Verder bieden we de mogelijkheid tot het deelnemen aan een bedrijfsfietsenplan, bedrijfsfitness en fysiotherapie. Ook het volgen van aanvullende opleidingen en cursussen behoort tot de mogelijkheden zodat persoonlijke groei gewaarborgd blijft. Daarnaast denken wij aan de innerlijke mens en kiezen wij voor gezondheid door op alle locaties bedrijfsfruit ter beschikking te stellen en sluiten we iedere vrijdag, voor wie dat wil, de week met elkaar af tijdens een gezellige borrel.

Spreekt deze vacature je aan dan laten we in gesprek gaan ! De koffie staat voor je klaar het enige wat je moet doen is een Druk te geven op onderstaande knop.

Op naar een nieuwe frisse start in je carrière!

Nu solliciteren

Heb je nog aanvullende vragen op de vacature? Neem dan contact met ons op via telefoonnummer
078 69 12 800

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.