Monteur

Heb jij een technische achtergrond? Voel jij je helemaal in je element als je lekker kan sleutelen aan diverse interne transportmiddelen of bedrijfswagens? Dan ben jij de nieuwe collega die wij zoeken!

Wat ga je doen?

Bij MAAT voer je als monteur dagelijks onderhoud, reparaties en keuringen uit aan diverse merken en typen interne transportmiddelen, bedrijfswagens en hulpmaterialen in onze eigen werkplaats! Samen met het team van monteurs dragen jullie zorg voor de orde in de werkplaats en het afhandelen van binnenkomende opdrachten.

Bij MAAT werken we nauw samen met verschillende scholen. Net als je collega’s begeleid jij dan de leerlingen bij hun opleiding door hen zoveel mogelijk van jouw kennis en ervaring bij te brengen. Ben je zelf een leerling? Ook dan zoeken we jou!

Wie ben jij?

  • Je werkt graag met je handen en hebt passie voor techniek;
  • Je bent gemotiveerd, enthousiast en flexibel;
  • Je hebt de kennis om zelfstandig, maar ook in een team te werken;
  • Je hebt enige jaren werkervaring in een vergelijkbare functie;
  • Je hebt minimaal een technische opleiding op MBO-niveau;
  • Je bent in het bezit van Rijbewijs B (CE is een pré);
  • Je bent in het bezit van een VCA certificaat en een heftruckcertificaat (of je bent bereid deze te behalen)

Ons aanbod

Naast een marktconform salaris, krijg je bij MAAT de kans om zelfstandig te werken in prettige en flexibele werkomgeving binnen een echt familiebedrijf.  In de dynamische wereld van transport en logistiek bieden wij een baan aan met veel zelfstandigheid en afwisseling.

Verder bieden wij verschillende secundaire arbeidsvoorwaarden aan zoals het bedrijfsfietsenplan, bedrijfsfitness, bedrijfskleding, en bedrijfsfruit. Verder hanteren wij het CAO beroepsgoederenvervoer.

Spreekt deze vacature je aan? Druk dan op onderstaande knop! 

Nu solliciteren

Heb je nog aanvullende vragen op de vacature? Neem dan contact met ons op via telefoonnummer 078 69 12 800.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.