Inside Sales Medewerker

Ben jij commercieel, klantgericht en vind je het leuk om nieuwe orders binnen te halen? Ben je enthousiast en kom je graag met nieuwe ideeën? Wil jij er met het team aan werken om de verhuurafdeling nog groter te maken? Dan zijn we op zoek naar jou!

Maat verhuurt, verkoopt en onderhoudt onder andere heftrucks, hoogwerkers en verreikers. Wij zijn voor de vestiging in Alblasserdam op zoek naar een fulltime Inside Sales medewerker.

Wat ga je doen?
Als Inside Sales medewerker ben jij de onmisbare schakel voor klanten, leveranciers en de accountmanagers. In deze dynamische functie adviseer je onze klanten met betrekking tot de huur van intern transportmateriaal. Je behandelt de aanvragen en orders van bestaande en potentiële klanten. Hierbij zorg je voor de begeleiding van de klant tijdens het gehele proces van huur tot en met aflevering. Daarnaast voer je zelfstandig telefonische (koude) acquisitie uit.

Je bent continu klantgericht bezig, waarbij je het maximale uit het klantcontact weet te behalen. Je bent stressbestendig en creatief, de wens van de klant is het uitgangspunt maar wel met de juiste balans tussen adviserend optreden en daadkrachtig, resultaatgericht handelen. In overleg met de klant probeer je tot individuele en efficiënte oplossingen te komen.

Je rapporteert direct aan de Manager Heftrucks en je werkt nauw samen met de accountmanagers.

Wie ben jij?

  • Je hebt een MBO opleiding op commercieel gebied afgerond;
  • Je hebt enige relevante werkervaring in een vergelijkbare functie;
  • Je hebt ervaring in de verhuurbranche en kennis van interne transportmiddelen;
  • Je beschikt over uitstekende communicatieve en commerciële vaardigheden;
  • Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift (Engelse en Duitse taal is een pré);
  • Je herkent jezelf in de volgende eigenschappen: commercieel, resultaatgericht, stressbestendig, probleemoplossend en je hebt geen 9 tot 5 mentaliteit;
  • Je bent woonachtig in de regio Alblasserdam.

Ons aanbod

Naast een marktconform salaris en een vakantietoeslag van 8%, krijg je bij MAAT de kans om zelfstandig te werken in prettige en flexibele werkomgeving binnen een echt familiebedrijf.  In de dynamische wereld van transport en logistiek bieden wij een baan aan met veel afwisseling. In beginsel is het contract voor bepaalde tijd, maar met uitzicht op een vast dienstverband.  Wij hanteren het CAO beroepsgoederenvervoer.

Verder bieden wij verschillende secundaire arbeidsvoorwaarden aan zoals het bedrijfsfietsenplan, bedrijfsfitness, bedrijfskleding, en bedrijfsfruit.

Spreekt deze vacature je aan? Druk dan op onderstaande knop!

Nu solliciteren

Heb je nog aanvullende vragen op de vacature? Neem dan contact met ons op via telefoonnummer 078 69 12 800.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.